K.L.S.K. Londerzeel

KLSK - KV WOLUWE ZAVENTEM
SK Londerzeel KV Woluwe-Zaventem

Logische zege

Verdiende zege van de thuisploeg tegen rode lantaarn Woluwe-Zaventem dat nooit de indruk gaf om SK te kunnen bedreigen. Bij de thuisploeg keerden Degroodt en Vangrunderbeek terug in de basis na hun schorsing van 2 weken.

Het was precies Vangrunderbeek die vier maal aan de basis lag van het eerste gevaar met zijn telkens perfect getrapte voorzetten. Van Eyk kon er echter geen enkele van benutten. Het was wachten op een eerste bezoekend kansje toen Van Driessche een voorzet van Muzembo in de handen van Sulmon devieerde. Van Eyk bediende Luyckx die eerst op de knuisten van Monteiro knalde en de rebound over vlamde. Het doelpunt kwam er toch: na mistasten van doelman Monteiro duwde Van Eyk zijn 13de seizoenstreffer tegen de netten (1-0).

Na de herneming lag de wedstrijd vrij snel in zijn definitieve plooi. Lkoutbi werd neergeduwd en trapte de vrijschop zelf voorbij muur en doelman (2-0). De wedstrijd ging dan in wintermodus en kwam pas in het slotkwartier opnieuw tot leven. Mbente trapte voor KVWZ in het zijnet en aan de overzijde kopte Van Eyk een voorzet in de handen van Monteiro. Snoeys zette de ingevallen Ben De Boeck op weg naar de 3-0 maar de youngster trof de binnenkant van de paal. Muzembo trapte over en een dwarrelbal van Javorina belandde op de bovenkant van de lat. In de slotminuut trapte Snoeys in twee tijden de 3-0 tegen de netten.

Volgend weekend staat er een nieuw Vlaams-Brabants duel op de kalender met de uitwedstrijd op Tempo Overijse.

43' Van Eyk (1-0)
48' Lkoutbi (2-0)
90' Snoeys (3-0)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Snoeys, Degroodt, Vangrunderbeek, Cloetens, Rijmenams, Dellevoet, Lkoutbi (73' De Boeck), Van Eyk, Luyckx (82' Vits)