K.L.S.K. Londerzeel

Seizoen 2017-2018
RACING MECHELEN - KLSK
Racing Mechelen KLSK

SK kwalificeert zich verdiend voor volgende ronde

SK mag het in ronde 5 van de Croky Cup opnemen in het Lambertsstadion tegen 2de klasser Lommel United na de zege op het veld van Racing Mechelen.

SK verzamelde een karrevracht aan doelkansen maar het was uiteindelijk wachten op het late doelpunt via Cedric Dellevoet. De wedstrijd diende bij de rust al gespeeld te zijn maar een aantal kansen gingen om diverse redenen niet binnen.

De bezoekers kwamen vroeg op voorsprong langs topschutter Van Eyk. Hij devieerde een lage voorzet van Rijmenams voorbij doelman Knipping. Lang kon SK niet van de voorsprong genieten want Racing zette via Villano de bordjes in evenwicht. Van Eyk en Vits waren dikwijls aan het kanon maar scoren zat er niet in. De thuisploeg dreigde via pegels van Mayele en Tardio.

In de tweede helft nog meer overwicht voor SK maar scoren zat er niet in. Kansen waren er voor Vits, M’barki, Christiaens en Van Eyk. Een aantal minuten voor affluiten werd M’barki neergetrokken in het strafschopgebied en scheidsrechter Daemen wees naar de stip. Dellevoet trapte de elfmeter staalhard tegen de touwen. Het slotakkoord was voor Nik Vangrunderbeek die oog in oog kwam te staan met doelman Knipping, maar de bal hoog over trapte.

8’ Van Eyk (0-1)
10’ Villano (1-1)
84’ Dellevoet (1-2) op pen.

M’barki, Rijmenams

Ploeg: Verhoeven, Christiaens, Van den Broeck, Dellevoet, Nwadikwa, Stoclet, Pauwels (66’ Vangrunderbeek), Rijmenams, M’barki (90’ Van den Winckel), Vits, Van Eyk.

2 K.R.C. Harelbeke 0
3 K.V.C. Sint-Eloois-Winkel Sport 0