K.L.S.K. Londerzeel

Seizoen 2017-2018
Seizoen 2017-2018

KLSK - R CAPPELLEN FC
SK Londerzeel R. Cappellen FC.

Cappellen bezorgt SK een koude douche

Winnen voor eigen volk: het lijkt dit seizoen niet zo goed te lukken, want na Rupel-Boom en Tempo Overijse, was het deze keer Cappellen dat Londerzeel een koude douche bezorgde. De Noord-Antwerpenaars totaliseerden voor deze speeldag slechts 6 puntjes met een voorlaatste plaats als gevolg. Het was na de match wel duidelijk dat Cappellen duidelijk onder zijn waarde stond genoteerd in het klassement. SK was, mits winst, mee aan kop gekomen van het klassement en had volgende week zijn kansen kunnen verdedigen op winst in de 1ste periode.

Het leek wel of SK zich nog niet had ingesteld op de winterklok, want in het eerste kwart van de wedstrijd bakte SK er niet veel en nog voor de stadionklok minuut 20 aanwees hadden de geel-roden al een dubbele voorsprong bij mekaar gesprokkeld. Engelen mocht zich makkelijk vrijkappen en laag binnentrappen (0-1). Bij een snel uitgevoerde tegenaanval van de bezoekers bereikte Van den Heuvel Seppe Kil en het stond (0-2). De wedstrijd leek verloren maar dan kan SK toch nog altijd beroep doen op een killer als Van Eyk. Hij vlamde halfweg de eerste helft een lage voorzet van Indenge tegen de netten (1-2). In het slot van de eerste helft kwamen de bezoekers nog opzetten langs Robbe Kil en Van Asch.

De eerste kans van de 2de helft was voor de bezoekers maar Van den Heuvel had zijn kopbal slecht gericht. Net over het uur was alles te herdoen. Degroodt vond het hoofd van Van Eyk en hij kopte zijn tweede van de middag tegen de netten (2-2). Wanneer Dellevoet de bal verloor in de thuisverdediging hield iedereen zijn adem in maar Sulmon redde de poging van Matthijsen. In het slotkwartier stonden de Antwerpenaars plots met zijn tienen na een 2de gele kaart voor Van Hemert. Snoeys en Van Eyk gingen onder een vrijschop door van Vangrunderbeek. Toch viel de goal nog aan de overkant en wat voor een doelpunt. Van den Heuvel, diep gestuurd, jaste de bal in één tijd tegen de netten (2-3). Meteen einde verhaal voor SK dat stuitte op de bezoekers met een enorm potentieel aan duelkracht en een schitterende wedstrijdmentaliteit.

6' Engelen (0-1)
18' Seppe Kil (0-2)
23' Van Eyk (1-2)
63' Van Eyk (2-2)