SK Londerzeel       Mandel United    Competitie

KSK RONSE - KLSK
KSK Ronse SK Londerzeel

Stevige driepunter op verplaatsing

SK heeft het nieuwe jaar op een mooie manier ingezet met een ruime zege op het veld van SK Ronse, een ploeg met een stevige thuisreputatie. Een knappe tweede helft rechtvaardigde de afgetekende zege. Het kantelpunt van de wedstrijd was de tweede (onnodige) gele kaart voor Loic Thissen, waardoor de thuisploeg inneenzakte als een pudding.

Lees meer: KSK Ronse - SK Londerzeel

KLSK - K FC EPPEGEM
SK Londerzeel KFC Eppegem

Deklat nekt de bezoekers

Een nipte zege met een doelpunt in de slotfase van Thomas Nzinga, waardoor SK afklokt op 22 punten, gekoppeld aan een 8ste plaats in het klassement. Vergeleken met enkele weken geleden toen SK nog kampeerde in de kelder van het klassement met een handvol punten. Inmiddels werd de remontada ingezet met een reeks mooie overwinningen. De winterstop kan beginnen met een goed gevoel.

Lees meer: SK Londerzeel - KFC Eppegem

TEMPO OVERIJSE - KLSK
Tempo Overijse SK Londerzeel

Vierde uitzege op rij voor SK

Na eerdere puntendelingen tegen Eppegem en Diegem, en een nederlaag tegen Wijgmaal, kon SK zaterdagavond in Overijse voor het eerst een Brabants onderonsje winnend afsluiten. SK nestelt zich nu in de middenmoot en blijft in de running voor de 2de periode. Overijse-voorzitter Vercarre had voor de wedstrijd de voetballiefhebbers uit de Druivenstreek opgeroepen om de thuisploeg, die moeilijke weken kent, massaal te ondersteunen en beloofde zelfs 2 gratis vaten bij een overwinning van de rood-witte fusieploeg. Zijn oproep viel echter in dovemansoren want de opkomst in het Begijnhofstadion was ronduit bedroevend en door de nederlaag konden de vaten ook in de bierkelder blijven.

Lees meer: Tempo Overijse - SK Londerzeel

KLSK - KFC SPARTA PETEGEM
SK Londerzeel Sparta Petegem

De eerste thuisoverzinning smaakt bijzonder zoet

We hebben er met zijn allen lang moeten op wachten en meer bepaald tot speeldag 12 om die eerste thuisoverwinning binnen te halen. De "oef" van opluchting was dan ook tot aan de kerk van Londerzeel te horen. Opponent Sparta Petegem, nochtans geen klein bier in 2de amateur, werd geklopt en op de overwinning, die gestalte kreeg in de eerste helft, viel niks af te dingen.

Lees meer: SK Londerzeel - Sparta Petegem

KRC HARELBEKE - KLSK
Harelbeke SK Londerzeel

Derde uitzege op rij voor subliem SK

Scoren en laten scoren: Nick Van Belle deed het allebei in het Forestierstadion. De Londerzeelse spits was de resultaatbepaler met 2 assists en 1 doelpunt, maar de pluim gaat naar het hele team onder leiding van een supersterk centraal duo Dellevoet/ Nwadikwa. De Harelbeekse spitsen hadden niks, maar dan ook niks in de pap te brokken. Dat resulteerde in het betere pak- en plukwerk voor Jasper Otte.

Lees meer: Racing Club Harelbeke - SK Londerzeel

Zat 22 dec
Mandel United 1-0 RC Harlebeke
Zat 12 jan
Sint-Eloois-Winkel Sport 5-0 Tempo Overijse
Zon 13 jan
Eppegem 2-0 Dikkelvenne
Olympia Wijgmaal 2-1 RC Gent
Westhoek 0-3 Olsa Brakel
KSK Ronse 0-3 K. Londerzeel SK.
Sparta Petegem 3-1 SCT Menen
FC Gullegem 2-2 Diegem Sport