Seizoen 2019 - 2020

5 mei 2019

KVC SINT ELOOIS WINKEL SPORT - KLSK
Sint-Eloois-Winkel Sport SK Londerzeel

Nipte zege voor bleke kampioen

SK heeft seizoen 2018-2019 afgesloten met een 1-0 nederlaag bij nieuwbakken kampioen Winkel Sport. Toch eindigt blauw-rood nipt in de linkerkolom met 40 punten. Weinig volk en sfeer voor aanvang van de wedstrijd bij de kersverse kampioen uit Sint-Eloois-Winkel, die dit seizoen alle thuiswedstrijden diende te spelen op het veld van Gullegem wegens werken aan het eigen Sportpark Terschueren. Het overlijden van oud-voorzitter Hedwig Vansteenkiste afgelopen zaterdag zette dan ook een domper op de vieringen.

Lees meer: Sint-Eloois-Winkel Sport - SK Londerzeel

KLSK - TEMPO OVERIJSE
SK Londerzeel Tempo Overijse

Tempo ontsnapt aan grotere nederlaag

Door de nipte nederlaag is het voor Tempo nagelbijtend afwachten tot volgend weekend om zich nog te kunnen verzekeren van een eventueel barrageticket. SK heeft door de zege de kaap van de 40 punten gerond en kan volgende zondag ontspannen afreizen naar de nieuwbakken kampioen Winkel Sport.

Lees meer: SK Londerzeel - Tempo Overijse

SC DIKKELVENNE - KLSK
Dikkelvenne SK Londerzeel

Supperefficiënte thuisploeg

SK is met de billen bloot teruggekeerd van de Dikkelvense Hofkouter. Een superefficiënte thuisploeg heeft uiteindelijk nog het laken naar zich toegetrokken met ruime 3-0 cijfers en doet een goede zaak met het oog op het behoud. Nochtans was SK in de eerste helft superieur met ruim veldoverwicht dat had moeten resulteren in een duidelijke voorsprong.

Lees meer: Dikkelvenne - SK Londerzeel

KFC SPARTA PETEGEM - KLSK
Sparta Petegem SK Londerzeel

Overwinning zat er zeker in

Londerzeel speelde op Petegem één van zijn beste wedstrijden van dit seizoen en had zelfs aanspraak kunnen maken op de zege. SK begon snedig. In 4’ bediende Goffin Fernandez Dwajadi maar die besloot op de keeper. De jonge spits had hier meer mee kunnen en moeten doen. Bij de thuisploeg was het vooral Denoulet die een paar keer voor dreiging kon zorgen. Na 11’ opende Blancke de score met een mooie lob over Verleysen. SK ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Djawadi kon echter niet bij de voorzet van Aalhoul. Even later had de thuisgoalie een knappe save nodig op de vrije trap van Dellevoet. Het Londerzeelse overwicht hield aan en halfweg de eerste helft stonden de bordjes gelijk. Nzinga kopte mooi binnen op hoekschop van Dellevoet. Het was een open wedstrijd met twee voetballende ploegen en geregeld werden de toeschouwers getrakteerd op kansen. Na het half uur zakte het tempo enigszins. Elke ploeg kreeg nog één kans: De Groodt met het hoofd op een hoekschop getrapt door Dellevoet, en aan de overzijde Blancke met een soort halve omhaal naast Verleysen.Rust 1-1

Lees meer: Sparta Petegem - SK Londerzeel

KLSK - KRC HARELBEKE
SK Londerzeel KRC Harelbeke

Ratten verpesten Londerzeels verjaardagsfeestje

Harelbeke is er, zonder veel gevaar te creëren, in geslaagd om de 3 punten mee te nemen naar West-Vlaanderen. Een koude douche dus voor de rood-blauwen, net in het weekend van het 90 jarig bestaan. Harelbeke is door deze overwinning zo goed als gered.

Lees meer: SK Londerzeel - KRC Harelbeke

Zondag 5 mei
Sint-Eloois-Winkel Sport 1-0 K. Londerzeel SK.
Olympia Wijgmaal 1-1 Diegem Sport
Westhoek 5-0 SCT Menen