Seizoen 2021-2022

KLSK - KVK WESTHOEK
SK Londerzeel VK Westhoek

Billijk gelijkspel

SK heeft in een weinig op"wind"ende partij geen afstand kunnen nemen van een stug en vlot combinerend VK Westhoek. De thuisploeg kon een vroege voorsprong niet vasthouden en raakte ook amper aan kansen om de voorsprong uit te diepen. Uiteindelijk was de 1-1 een billijke eindstand.

Een strakke wind maakte goed voetbal bijna onmogelijk. Toch combineerden de West-Vlamingen niet onaardig en SK leek daar nogal wat moeite mee te hebben. Na een poging van Tenier die overwaaide, trapte Aalhoul aan de overzijde op de knuisten van Dumesnil. Even later lukte het wel: Nzinga werd in het bekende straatje gestuurd en rondde beheerst af (1-0). Voor de Londerzeelse topschutter alweer zijn 9de doelpunt van het seizoen. De bezoekers bleven hun recept trouw en probeerden met vlotte balwisselingen de Londerzeelse verdediging onder druk te zetten. Mandi Sahuki trapte voorlangs, Sucaet zag zijn kopbal nipt over de dwarsligger gaan. Wanneer Aalhoul in het bezoekende strafschopgebied neerging, wuifde scheidsrechter Lamberigts alle protest weg.

Al vrij snel diende Jasper Otte bij de pinken te zijn op een verraderlijke vrijschop van Tenier. Mandi Sahuki trapte over en Bonanno zag zijn schot afgeblokt. Bij een vlotte bezoekende aanval werd Sucaet ongemoeid gelaten en hij trapte de bal loepzuiver tegen de touwen (1-1). SK probeerde nog wel maar vlotte aanvalsgolven bleven uit. Het beperkte zich nog tot pogingen van Teirlinckx en Pieyns.

7' Nzinga (1-0)
58' Sucaet (1-1)

Nwadikwa (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht, Dellevoet, Nwdikwa, De Groodt, Teirlinckx, Aalhoul (80' Criel), Pieyns, Bonanno (60' Van den Bossche), Nzinga en Van Belle.

2 Hoogstraten V.V. 7
3 Lyra-Lierse Berlaar 7
9 K. Berchem Sport 2004 5
10 K.Vc.Houtvenne 4
12 Spouwen - Mopertingen 3
13 F.C. Heur-Tongeren 1
14 S.C. Eendracht Aalst 0
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 0

zaterdag, 10 oktober 2020
Hoogstraten VV. 1-1 SP.Hasselt
zondag, 11 oktober 2020
K.Diegem Sport 2-4 K.Londerzeel SK.
K.Berchem Sport 2004 1-1 Lyra-Lierse Berlaar
R.Cappellen FC. Uitgesteld Spouwen-Mopertingen