SK Londerzeel       Bocholter    Competitie

KLSK - SCT MENEN
SK Londerzeel SCT Menen

Deugddoende ruime zege

Net als in de heenwedstrijd heeft SK ook de terugwedstrijd van Menen gewonnen met 4-0. Een resultaat dat vooral in de 2de helft gestalte kreeg.

Bij SK was Nick Van Belle geelgeschorst en zorgde trainer Hilaerts met Ugo Nwadikwa in de vuurlijn als surprise van de chef. De sterk geplaagde bezoekers (bestuur onthoofd) begonnen het best aan de wedstrijd. Buysse zette voor en Habbas zag zijn plaatsbal gered op de lijn door Dellevoet. SK kwam onder stoom en de doelkansen volgden elkaar snel op. Goffin Fernandez vlamde op doelman Olievier. Diezelfde Goffin Fernandez lag aan de basis van de openingsgoal. Hij lobte de bezoekende doelman en Aalhoul trapte tegen de netten (1-0). Olievier zou zich dan ontpoppen tot de redder van zijn ploeg want door een aantal gevatte tussenkomsten bleef de 1-0 tot aan de rust op het bord. Zo maakte hij liefst 4 pogingen van Nwadikwa onschadelijk en wist ook raad met een vlam van Lambrecht. Toch konden ook de geel-zwarten nog één keer dreigen via een vrijschop van Gallo die de buitenkant van de paal likte.

Bij mistasten van De Groodt kon Mahau nog bijna scoren maar besloot over. Dan vond SK het stilletjes aan welletjes en Goffin Fernandez zette Nizinga op weg naar de 2-0 maar de kleine trapte naast. Wanneer Beyls slecht terugspeelde op zijn doelman zat Nzinga er wel goed tussen en trapte de 2-0 wel op het bord. Nzinga kon even later zijn 2de van de middag maken, maar hij kopte de perfecte voorzet van Lambrecht onbegrijpelijk naast. Nzinga besloot nog op doelman Olievier en aan de overzijde had Otte een schitterende save in huis op een knal van Mahau. Het waren uiteindelijk de invallers die de eindstand op het bord zetten. Djawadi kopte een voorzet van De Groodt tegen de touwen en El Maimouni buffelde een rebound in de muit. Het slotakkoord was voor Greg Mahau die voor de wedstrijd met gele schoenen rondliep en tijdens de wedstrijd met rode. Hij vond dat hij die kleuren alle eer moest aandoen en pakte in blessuretijd een domme tweede gele kaart. Greg toch ....

18' Aalhoul (1-0)
55' Nzinga (2-0)
79' Djawadi (3-0)
81' El Maimouni (4-0)

Teirlinckx (3)

Ploeg: Otte, Lambrecht, Dellevoet, Teirlinckx, De Groodt, Bonanno (60' Djawadi), Goffin Fernandez, Pieyns (83' Van den Bossche), Aalhoul, Nwadikwa, Nzinga (80' El Maimouni)

Zaterdag 12 oktober
Bocholter 3-0 KVK Tienen
ASV Geel 2-0 Spouwen-Mopertingen
SP. Hasselt 2-1 K. Londerzeel SK.
Zondag 13 oktober
Olympia Wijgmaal 2-1 Berchem Sport