SK Londerzeel       Bocholter    Competitie

KLSK - K OLSA BRAKEL
SK Londerzeel Olsa Brakel

Opdracht volbracht voor SK

Een doelpunt net over het kwartier van Thomas Nzinga, zijn 11de van het seizoen trouwens, volstond voor de drie punten. Door deze zege neemt SK verder afstand van de staartploegen Dikkelvenne en Tempo Overijse.

Veel kansen vielen er niet te noteren, gele kaarten daarentegen werden vlot getoond. Scheidsrechter Van Uffelen had duidelijk de wind in de zeilen. De eerste kans noteerden we al in de openingsminuut: Dellevoet vond met zijn vrijschop aan de tweede paal de volledig vrijstaande Nwadikwa, maar Ugo trapte naast. Op hoekschop van alweer Dellevoet, vond Nzina dan de opening en kopte voorbij doelman Van den Noortgaete (1-0). Het inspireerde de acteurs niet in meer want het spel speelde zich voor het meerendeel in het middenveld af. Hebbelinck trapte een zwakke vrijschop in de handen van Verleysen en Teirlinckx diende zijn doelman nog eens bij te springen op de lijn. Rust na een zwakke vertoning 1-0.

De 2de helft vertoonde niet veel beterschap. Op het kwartier was er een lang uitgesponnen een-twee tussen Djawadi en Nzinga maar de Londerzeelse youngster kon de voorzet van Nzinga niet binnenglijden. Wanneer de maartse buien ook nog eens hun intrede deden verwaterde het spel verder. De laatste kansen waren voor de thuisploeg met een vrijschop van Dellevoet naast en een te zwakke kopbal van Djawadi naast. Olsa stelde daar niks tegenover, maar het belangrijkste voor onze rood-blauwen waren wel de drie punten.

17' Nzinga (1-0)

Pieyns (3), Criel (1), De Groodt (1), Goffin Fernandez (1)

Ploeg: Verleysen, Criel, Dellevoet, De Groodt, Nwadikwa, Teirlinckx, Aalhoul, Goffin Fernandez, Pieyns, Djawadi (88' Bonanno), Nzinga (90' Van den Bossche).

Zaterdag 12 oktober
Bocholter 3-0 KVK Tienen
ASV Geel 2-0 Spouwen-Mopertingen
SP. Hasselt 2-1 K. Londerzeel SK.
Zondag 13 oktober
Olympia Wijgmaal 2-1 Berchem Sport