SK Londerzeel       Diegem Sport   Competitie

SC DIKKELVENNE - KLSK
Dikkelvenne SK Londerzeel

Supperefficiënte thuisploeg

SK is met de billen bloot teruggekeerd van de Dikkelvense Hofkouter. Een superefficiënte thuisploeg heeft uiteindelijk nog het laken naar zich toegetrokken met ruime 3-0 cijfers en doet een goede zaak met het oog op het behoud. Nochtans was SK in de eerste helft superieur met ruim veldoverwicht dat had moeten resulteren in een duidelijke voorsprong.

Nick Van Belle keerde terug in de basis ten nadele van Abdul Djawadi. De eerste kans was voor de thuisploeg maar na een hoekschop werd de inzet van de lijn gekeerd. Daarna etaleerde SK een duidelijk meesterschap maar de afwerking bleef in gebreke. Van Belle stuitte op doelman Van Steelant en een vrijschop van Dellevoet verdween in de handen van Van Steelant. Het was voor de mannen van trainer De Cock bij wijlen pompen of verzuipen maar SK deed er weinig op niks mee. Een plaatsbal van Neve pal voor de koffie was het laatste wapenfeit van de eerste helft.

Bij het begin van de 2de helft hetzelfde spelbeeld. SK voerde de forcing en had de mogelijkheden. Pieyns trapte een teruglegger van Van Belle hoog over en een vrijschop van Dellevoet zoefde nipt naast. Tegen het spelbeeld in kwam de thuisploeg op voorsprong. Na balverlies van Goffin op het middenveld verkeek Dellevoet zich op een lange diepe bal en Panneel trapte de 1-0 voorbij Verleysen. Net over het uur verdubbelde Neve de score met een plaatsbal buiten het bereik van Verleysen (2-0). Trainer Hilaerts greep in en bracht met Djawadi een extra aanvaller. Toch had SK de kansen op de aansluitingstreffer maar Van Belle kopte op de dwarsligger en Nzinga dwong Van Steelant tot een reuzesave. In blessuretijd was er opnieuw Panneel die de, te zware, cijfers op het bord zette.

55' Panneel (1-0)
62' Neve (2-0)
92' Panneel (3-0)

Goffin Fernandez (1), Van Belle (1)

Ploeg: Verleysen, Criel (63' Djawadi), Dellevoet, Nwadikwa, De Groodt, Teirlinckx, Aalhoul, Goffin Fernandez, Pieyns, Nzinga, Van Belle.

3 Yellow Red K.V. Mechelen B 6
3 Kfc Turnhout 6