KLSK - Tubize
SK Londerzeel A.F.C. Tubize

Nipte nederlaag tegen Tubeke

Onderhoudende oefengalop tegen de ex-ploeg uit 1B AFC Tubize. De thuisploeg kwam op voorsprong langs Gil Figys maar de voorsprong werd uitgevlakt door een goal, pal voor rust, van Garlito.

In de tweede helft werd er stevig gewisseld bij beide partijen. Uiteindelijk besliste Tom Rosenthal (zoon van ex Club Brugge coryfee Ronnie Rosenthal) de partij, met een heerlijke knal. Dellevoet zag nog een strafschop gered door de bezoekende doelman. Valse noot was het uitvallen van Jonas Criel met een sleutelbeenbreuk na een drieste tackle van Albuquerque.

Zondag ontvangt SK de Limburgers uit Heusden-Zolder voor de 2de ronde van de Croky Cup. Afspraak om 16.00 uur.

1 K.V.K. Tienen 44
2 K. Bocholter V.V. A 42