CouvinMariembourg - KLSK
Couvin-Mariembourg SK Londerzeel

Team SK zet bekeravontuur verder

SK Londerzeel is er in geslaagd om zich te plaatsen voor de 4de ronde van de Croky Cup na een 2-3 overwinning op het veld van Couvin-Mariembourg (2de amateur reeks C). SK trok het laken naar zich toe in de tweede helft dankzij 2 goals van aanwinst Rene Sterckx.

De bezoekers openden de score al na 3' via Dani Morais de Almeida. Toch gingen onze rood-blauwen de rust in met een 2-1 achterstand. Al vrij snel in het begin van de 2de helft miste Gil Figys een strafschop en liet alzo de kans op de gelijkmaker liggen. Bij het ingaan van de 2de helft zorgde Sterckx dan toch voor de gelijkmaker en enkele minuten later trapte hij van op de stip SK naar de volgende ronde van de Croky Cup, waarbij komende zondag partij wordt gegeven aan de winnaar van het duel tussen Eendracht Aalst en Lierse- Kempenzone. Voor onze ambitieuze club een echte topaffiche. (met dank aan FVK)

Ploeg: Clepkens, Caignau, Dellevoet, De Groodt, Nwadikwa, Teirlinckx, Pieyns, Figys (60' Laurent), Sterckx, Van Hoof en Morais de Almeida.

1 K.V.K. Tienen 44
2 K. Bocholter V.V. A 42