Olympia Wijgmaal       SK Londerzeel    Competitie

VOSSELAAR - KLSK
Vosselaar SK Londerzeel

SK maakt niks klaar in 2de uitwedstrijd van het seizoen

Gelukkig was er nog de eindejaarszon om zich op te warmen, want Team SK bakte er weinig of niks van in het kleine stadionnetje van KVV. Toeval of niet, hun 4de wedstrijd van het seizoen eindigde ook nu weer op een 1-0. Met de 6 punten nestelt blauw-wit zich in de middenmoot van het klassement, terwijl SK toch iets verder afglijdt in het klassement.

Doelman Clepkens nam zijn plaats weer in in het Londerzeelse doel en had op het veld van Diegem goed zijn collega Van Gijzeghem geobserveerd. Mika hield in het openingskwartier immers de thuisploeg van twee gemaakte goals. Eerst duwde hij een pegel van Engelen tegen de dwarsligger en even later pakte hij uit met een schitterende voetveeg wanneer Segers alleen op hem af kon gaan. Daarvoor kwam SK ook al goed weg bij een zondagse wandeling van Hannes door de Londerzeelse verdediging. Net voor het halfuur lukte het dan wel wanneer Segers in twee tijden kon afronden (1-0). SK raakte met een beetje goede wil aan één mogelijkheid: het schot van Figys ging naast.

In de tweede helft was er bij de bezoekers duidelijk meer grinta maar een doelpunt maken blijkt o zo moeilijk. Door de schorsing van Van Hoof stond Morais de Almeida er vaak helemaal alleen voor. Vosselaar kon nog dreigen via Defossez, Segers en Van Aelst terwijl SK aan geen enkele kans raakte. Doelman Delarbre sleet dan ook een rustige middag en waande zich soms in een godbeterlijke karaokebar met het betere schreeuwwerk. Het slotakkoord was voor Pieyns die, voor een noodgreep in de slotminuten, van een attente scheidsrechter Van Uffelen nog een mooie rode verjaardagskaart kreeg aangeboden.

Doorspoelen die handel en herpakken, nu zondag tegen de Baarchoem.

27' Segers

Figys (2), Diallo (1)

Rode Kaart:
Pieyns

Ploeg: Clepkens, Caignau, Dellevoet, Nwadikwa, De Groodt, Teirlinkx (66' Diallo), Tarfi, Sterckx (75' Ngoyi), Pieyns, Figys, Morais de Almeida.

Zaterdag 19 oktober
RC Hades 1-1 KFC Duffel