K. Berchem Sport 2004       SK Londerzeel   Competitie

KLSK - DUFFEL
SK Londerzeel KFC Duffel

Geen winnaar in zespuntenwedstrijd

SK is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden en alzo verder uit het dal te klimmen. Een vermijdbaar doelpunt in de slotminuten deed hen de das om, waardoor SK blijft vertoeven in de kelder van het klassement.

Nog voor de stadionklok de eerste minuut kon weergeven was de thuisploeg al op achtervolgen aangewezen. De Groodt werd in de rug gepakt door Manuel Reangelo en diens voorzet werd door Yildiz tegen de touwen geknald (0-1). Van een koude douche gesproken. Op het kwartier kon de thuisploeg de bordjes in evenwicht brengen. Tarfi was iets sneller op de bal en doelman Hofmans was er aan voor de moeite (1-1). Sarr en Laurent gingen hun kans zonder veel doelgevaar. Op het halfuur kwam Clepkens gevat uit wanneer Amini voor hem werd afgezonderd. Yildiz probeerde doelman Clepkens nog te verrassen in de korte hoek en aan de overzijde miste Sterckx voor open doel. Rust 1-1

In de openingsminuten kwam de thuisploeg goed weg bij een tackle op Verheyden. Scheidsrechter De Couvreur legde de bal net buiten de zestien meter. Amini kon nogmaals op Clepkens afgaan maar vergat zijn kans te verzilveren. Wanneer Sterckx Tarfi voor doel afzonderde had Hofmans een goede redding in huis. Sarr, Figys en De Groodt had nog mogelijkheden maar het was de ingevallen Morais de Almeida die de thuisploeg op voorsprong bracht op een voorzet van de eveneens ingevallen Caignau. Gewoontegetrouw kon de thuisploeg niet lang genieten van de voorsprong en het was de volledig vrijstand Amini die uiteindelijk toch zijn goaltje kon meepikken en de 2-2 op het bord bracht. De thuisploeg trachtte het laken nog naar zich toe te trekken maar noch Tarfi, noch Morais de Almeida konden nog scoren.

Elk één punt dus waarbij beide ploegen weinig of niks opschieten na een logisch gelijkspel.

1' Yildiz (0-1)
15' Tarfi (1-1)
81' Morais de Almeida (2-1)
88' Amini (2-2)

Teirlinckx (1)

Ploeg: Clepkens, Nwadikwa, Teirlinckx (54' Caignau), Dellevoet, De Groodt, Sterckx, Goffin Fernandez, Tarfi, Figys, Sarr (84' Pieyns), Laurent (54' Morais de Almeida)

vrijdag, 17 januari 2020
SP.Hasselt 2-0 A.S.V.Geel
zaterdag, 18 januari 2020
K.Bocholter VV. 1-0 RC Hades Kiewit Hasselt
R.Cappellen FC. 2-1 Hoogstraten VV.
zondag, 19 januari 2020
S.K. Pepingen-Halle 0-0 Spouwen-Mopertingen