SK Londerzeel       Eendracht Aalst   Competitie

- 2  23 oktober 2021

KLSK - K DIEGEM SPORT
SK Londerzeel Diegem Sport

SK sluit het jaar met een goed gevoel af

Het was voor de eerste keer dat er in het Stadion Dirk Putteman een avondwedstrijd werd gespeeld onder het gloednieuwe kunst(led) licht. Complimenten van de jury zat er voor deze wedstrijd echter niet in. Vooral de bezoekers kwamen bleekjes voor de dag en konden Team SK zelden in verlegenheid brengen. Een doelpunt van youngster Javan Ngoyi bleek achteraf genoeg voor de volle buit in een kansarme wedstrijd.

De surprise van de chef-kok JP bleek de terugkeer van Javan Ngoyi. Hij was een tijdje naar het achterplan verdwenen en kwam nu opnieuw uit het niets in de basis terecht. Hij bleek de eerste helft een echte gesel voor de Diegemse verdediging. De eerste kans was groen-wit getint: Matuta trapte hoog over. Halfweg de eerste helft was de eerste rood-blauwe kans genoeg voor een doelpunt. Een trap van Tarfi werd afgeblokt en de bal kwam bij Ngoyi die met een raket doelman Michiels kansloos liet (1-0). Tarfi stond nog eens aan het kanon en verdediger Bautmans verraste bijna zijn eigen doelman. De rest van het blad bleef maagdelijk blank. Diegem gaf voor de rest niet thuis.

Na de koffie hetzelfde spelbeeld. Balbezit voor de thuisploeg zonder veel gevaar. Kansjes waren er nog voor Teirlinckx, Ngoyi en in de slotminuut had Caignau de 2-0 aan de voet, maar besloot voorlangs.

Zo pakt SK 6 op 6 tegen zwarte beest Diegem. Na de wedstrijd haastte iedereen zich naar de catacomben om dit in de analen bij te schrijven.

22' Ngoyi (1-0)

Pieyns (1), Goffin Fernandez (3)

Ploeg: Clepkens, Nwadikwa, Teirlinckx, Dellevoet, De Groodt, Goffin Fernandez, Pieyns, Aalhoul, Tarfi (79' Morais de Almeida), Laurent (65' Caignau), Ngoyi (60' Van Hoof).

2 Hoogstraten V.V. 19
3 K. Olympia S.C. Wijgmaal 14
5 S.C. Eendracht Aalst 13
14 K. Berchem Sport 2004 6
15 K.V.C. Houtvenne 5

Zaterdag, 23 Oktober 2021
Sp.Hasselt0 - 2K.Bocholter Vv.
Ksk.Tongeren2 - 0S.K. Pepingen-Halle
Sc.City Pirates Antwerpen2 - 0K.Berchem Sport 2004
K.Vc.Houtvenne1 - 2K.Londerzeel Sk.
Zondag, 24 Oktober 2021
Belisia Bilzen Sv0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Sc.Eendracht Aalst0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Olympia Sc.Wijgmaal2 - 1R.Cappellen Fc.
K.Diegem Sport2 - 2Rc Hades Kiewit Hasselt

pers-ticketing@sklonderzeel.be