Berchem Sport       SK Londerzeel   Competitie

KLSK - VOSSELAAR
SK Londerzeel KVV Vosselaar

Team SK pakt de kop in de 2de periode

Een doelpuntje net voor het halfuur van Ugo Nwadikwa volstond voor de volle buit. Daarmeer hijst Team SK zich over Vosselaar naar de kop van de 2de periode.

Het zal normaliter voorlopig het laatste jaar zijn dat er tegen Vosselaar door SK kan gevoetbald worden. De Kempenaars verzaken immers aan de licentie voor 2de en 3de amateur (vanaf volgend seizoen verreist) en komen daardoor volgend seizoen uit in de 1ste provinciale Antwerpen.

Een onderhoudende eerste helft met een hele resem aan kansen voor de thuisploeg, dat vooral voor de koffie de lakens uitdeelde. Sarr trapte voorlangs en Aalhoul vergat een voorzet van Tarfi binnen te koppen. Sarr zag zijn schot via een bezoekende voet in hoekschop belanden en een lage schuiver van Tarfi werd gered door Delarbre. Een doelpunt hing in de lucht en het viel er letterlijk uit: na een slecht weggewerkte hoekschop in de bezoekende verdediging kwam de bal bij Nwadikwa die pardoes binnentrapte (1-0). De bezoekers, tot dan toe bijzonder bleek voor de dag komend, reageerden via een vrijschop van Vaes. Clepkens duwde over de lat. In het slotkwartier had de thuisploeg nog 2 niet te missen kansen maar scoren zat er opnieuw niet in. Tarfi zette Pieyns op weg naar de 2-0 maar de Londerzeelse middenvelder trapte onbegrijpelijk over en Aalhoul kopte een voorzet van Nwadikwa nipt naast de paal. Rust 1-0

Na de koffie een beter Vosselaar dat zijn voet nu wel naast die van SK zette. De ingevallen Laurent trapte in één tijd, een voorzet van De Groodt, tegen een bezoekend achterwerk. De vrijgespeelde Laurent probeerde ook nog eens Delarbre te lobben, zonder resultaat. De bezoekers kon nog dreigen via Hannes en Van de Vreede en ook een poeier van Van Aelst ging maar net naast. De grootste kans voor de blauw/witten was voor Segers die, na mistasten van Teirlinckx, doelman Clepkens omspeelde en dan klungelig voor een leeg doel naast besloot.

Volgend weekend is er geen competitie en dan trekt SK naar Berchem Sport voor het binnenhalen van de 2de periode.

28' Nwadikwa (1-0)

Tarfi (2)

Ploeg: Clepkens, Nwadikwa, De Groodt, Teirlinckx, Dellevoet, Goffin Fernandez, Aalhoul (70' Morais de Almeida), Pieyns, Tarfi (90' Caignau), Sarr, Nogoy (54' Laurent)

6 Vc Lille United 29