Seizoen 2022 - 2023

2 - 1  1 mei 2022

BERCHEM SPORT - KLSK
K. Berchem Sport 2004 SK Londerzeel

Team SK pakt verdiend de 2de periodetitel.

Na een desastreuze seizoenstart heeft SK zich in de 2de periode fameus herpakt. Het resultaat mag gezien worden met liefst 19 punten uit 9 wedstrijden is SK de verdiende winnaar van de 2de periode.

Vieren op het veld van den Baarchoem, het is ons in het verleden nog niet vaak gelukt. Na een 1-1 gelijkspel en de thuisnederlaag van Vosselaar, was de ontlading dan ook bijzonder groot. SK speelde immers een volwassen partij op een schabouwelijk veld, 2de amateur onwaardig.

De wedstrijd kon niet beter starten voor Team SK. Al in de openingsminuut tikte Saillart Goffin aan en scheidsrechter Sbaghi wees naar de stip. Karim Tarfi zette de elfmeter feilloos om. (0-1). Aan de overzijde hield Clepkens diezelfde Saillart van een snelle gelijkmaker. Net voor het kwartier kwam de thuisploeg dan toch gelijk langs El Yazidi (1-1). SK had voor de rust nog de kansen om op voorsprong te komen maar Appels haalde de pegel van Goffin vanonder de dwarsligger. Ngoyi, De Groodt en Tarfi lieten nog wenkende kansen onbenut. Rust 1-1

Na de koffie pegelde Sarr nipt over en aan de overzijde kopte Saillart een voorzet tegen de kruising. Het zware veld begon zijn tol te eisen en scheidsrecht Sbaghi had het met gele kaarten vooral op de rood-blauwen gemunt. Goffin, Nwadikwa en Sarr vielen in de prijzen. Berchem had nog kansen via Saillart en Van Kruijssen. Sarr zag een reuzekans nog in extremis ontzet door Vermeire. Gevechtsvoetbal tot in de slotminuten maar SK overleefde en kon na de wedstrijd op het terrein en in de kleedkamer een uitbundig feestje opzetten.

1' Tarfi (0-1) op strafschop
13' El Yazidi (1-1)

Sarr (2), Nwadikwa (1), Goffin (1)

Ploeg: Clepkens, Nwadikwa, Dellevoet, Terilinckx, De Groodt, Goffin, Pieyns (81' Caignau), Tarfi, Ngoyi (31' Morais de Almeida), Sarr, Aalhoul (77' Laurent).

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be