Seizoen 2021-2022

BOCHOLTER VV - KLSK
Bocholter SK Londerzeel

Titelkandidaat stuurt SK puntenloos huiswaarts

SK is puntenloos teruggekeerd uit het verre Bocholt.

De ambitieuze thuisploeg, die voluit voor promotie gaat en deze week met Rocky Peeters (ex-Wijgmaal) nog een nieuwe coach aanstelde, begon het best aan de wedstrijd en had in de openingsminuten meteen twee kansen langs Bertjens. Het zware veld, de wind en de regen lieten geen academisch voetbal toe. SK kon aanvankelijk maar weinig klaarmaken, maar iets over halfweg de eerste helft was het wel raak. Morais de Almeida trapte een hoekschop van Tarfi tegen de touwen (0-1). De Londerzeelse vreugde was van erg korte duur, want Wouter Scheelen kon meteen gelijkmaken na een door doelman Van Gijzeghem afgeweerde bal. 1-1 was meteen ook de ruststand.

In de 2de helft werd het weer zowaar nog onstuimiger. SK kreeg enkele kansen op een voorsprong. Morais de Almeida trapte, na een een-twee met Van Hoof, nipt naast de paal. Bocholter prikte geregeld tegen en was uiteindelijk toch efficiënter: invaller Houben rondde een mooie slalom af (2-1). SK prikte nog tegen via Teirlinckx maar het was de thuisploeg die in de slotminuut via Bertjens de drie punten thuis hield. (FVK)

26' Morais de Almeida (0-1)
27' Scheelen (1-1)
77' Houben (2-1)
90' Bertjens (3-1)

Ploeg: Van Gijzeghem, Caignau (85' Lufua), Dellevoet, Teirlinckx, De Groodt (80' Oulad), Pieyns, Aalhoul (85' Verbelen), Tarfi, Van Hoof, Morais de Almeida, Sarr

2 Hoogstraten V.V. 7
3 Lyra-Lierse Berlaar 7
9 K. Berchem Sport 2004 5
10 K.Vc.Houtvenne 4
12 Spouwen - Mopertingen 3
13 F.C. Heur-Tongeren 1
14 S.C. Eendracht Aalst 0
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 0

zaterdag, 10 oktober 2020
Hoogstraten VV. 1-1 SP.Hasselt
zondag, 11 oktober 2020
K.Diegem Sport 2-4 K.Londerzeel SK.
K.Berchem Sport 2004 1-1 Lyra-Lierse Berlaar
R.Cappellen FC. Uitgesteld Spouwen-Mopertingen