Seizoen 2021-2022

KLSK - FCE MEETJESLAND
SK Londerzeel FCE Meetjesland

Kwalificatie is het belangrijkste

Team SK heeft zich nipt kunnen kwalificeren tegen Meetjesland, waarbij een doelpunt van Andy Van Hoof volstond voor de kwalificatie. Daarmee is bijna het belangrijkste gezegd over deze partij. Het is zeker dat de tweedeprovincialer uit Oost-Vlaanderen het bekeravontuur met opgeheven hoofd mag verlaten. SK kreeg de beste kansen maar de afwerking liet te wensen over. Het was al gauw duidelijk dat de afwezigheid van Jelle Van Kruijssen zich zou laten voelen.

Vooraleer het eerste en ook enige doelpunt viel, hadden beide ploegen een kans. Cavuz zag zijn kopbal van de lijn geveegd en aan de overzijde trapte Pauwels, een open kans, over. Na een slordigheid in de thuisverdediging kon Yildiz aan de haal. Hij legde mooi breed voor Van Hoof die niet meer kon missen (1-0). Het zette de thuisploeg niet aan tot grootse daden om de voorsprong te verdubbelen. Dellevoet trapte over en een kopbal van Yildiz ging naast. Halfweg de eerste helft redde doelman Boelens een pegel van alweer Yildiz. Mitu besloot nog eens naast. Rust 1-0

De Oost-Vlamingen moesten wel komen en deden dat ook in de 2de helft. Van Landschot stuitte op Verhoeven en Ouattara besloot over. Trainer Geys greep in en bracht Odimboleke. Een schitterende zet! Stephane joeg de bezoekende verdedigers constant de stuipen op het lijf. Na een mooie sleepbeweging zag hij zijn pegel uiteenspatten op de paal. Bij de volgende kansen besloot hij naast en over. SK had het constante balbezit, maar in de zone van de waarheid ging het steeds mis.

Volgende zondag mag er opnieuw gebekerd worden in ons eigen Eeckelaers Stadion.

8' Van Hoof (1-0)

Dellevoet

Ploeg: Verhoeven, Caignau (83' Hermans), Dellevoet, Cavus, Van den Bogaert, Meseure (43' Ospitalieri), Mabika, Yildiz, De Kegel, Van Hoof, Mitu (62' Odimboleke).

2 Hoogstraten V.V. 7
3 Lyra-Lierse Berlaar 7
9 K. Berchem Sport 2004 5
10 K.Vc.Houtvenne 4
12 Spouwen - Mopertingen 3
13 F.C. Heur-Tongeren 1
14 S.C. Eendracht Aalst 0
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 0

zaterdag, 10 oktober 2020
Hoogstraten VV. 1-1 SP.Hasselt
zondag, 11 oktober 2020
K.Diegem Sport 2-4 K.Londerzeel SK.
K.Berchem Sport 2004 1-1 Lyra-Lierse Berlaar
R.Cappellen FC. Uitgesteld Spouwen-Mopertingen