Seizoen 2022 - 2023

2 - 1  1 mei 2022

KLSK - CAPPELLEN FC
SK Londerzeel Cappellen

Seizoen start met valse noot

SK heeft zijn eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met zware 0-5 cijfers verloren. De cijfers zijn duidelijk maar wel overdreven. Niemand had dit voor de wedstrijd trouwens verwacht. SK had wel degelijk kansen maar in de zone van de waarheid lukt het niet, iets wat ook in de Croky Cupmatch tegen Thes Sport reeds opviel. Dat moet in de komende weken een stuk beter. Het is nu wel al duidelijk dat prijsschutter Jelle Van Kruijssen wordt gemist.

De thuisploeg startte goed met mogelijkheden langs Yildiz en Meseure. Toch was de eerste kans voor de bezoekers meteen raak. Van Kerckhoven werd door de SK verdediging geloodst en rondde beheerst af (0-1). Opvallend was dat de laatste kansen voor de rust opnieuw rood-blauw getint waren en opnieuw ook langs Yildiz en Meseure. Rust 0-1

Met kansen voor Yildiz nipt over en een vlam van Van den Bogaert naast de paal, zette de thuisploeg de Antwerpenaars meteen onder druk, maar na een snelle counter via de ingevallen Al-Balahi werd SK meteen de adem afgesneden. Nieuwbakken doelman Jelle Merckx redde nog knap een afstandsschot van Kil, waarna Cappellen met doelpunten van Faria Da Silva, Baik en Bouwman de thuisploeg helemaal K.O. sloeg.

Zondag trekt SK naar Berchem, en opnieuw een Antwerpse ploeg. Een verwittigd man ....

21' Van Kerckhoven (0-1)
70' Al-Balahi (0-2)
74' Faria Da Silva (0-3)
83' Baik (0-4)
87' Bouwman (0-5)

Stéphane Odimboleko

Ploeg: Merckx, Van den Bogaert, Caignau, Dellevoet, Cavuz, Meseure (72' Van Hoof), Pieyns, Yildiz, De Kegel, Odimboleko (59' Goffin Fernandez), Mitu

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be