SK Londerzeel       Eendracht Aalst   Competitie

- 2  23 oktober 2021
PEPINGEN HALLE - KLSK
Pepingen-Halle SK Londerzeel

SK trekt het laken naar zich toe in de slotminuten

SK en openingswedstrijden, het leek niet altijd een succesvol huwelijk. Het leek er tot in de slotminuut opnieuw op dat SK, in het nieuwe complex van SK Pepingen-Halle, er opnieuw niet zou in slagen. Reangelo en Odimboleke dachten daar echter anders over.

Veel volk voor de opening van het vernieuwde complex van de thuisploeg, dat niet op zijn sterkst kon aantreden. Met Figys en Morais de Almeida ontbraken o.m twee ex-SK-ers. De klemtonen van deze derby lagen in het begin en op het einde van de wedstrijd.

De secondenwijzer van de klok had zijn eerste rondje nog niet afgewerkt of Van Belle haakte Odimboleke in de zestien en de bal ging op de stip. Van der Vorst ranselde de strafschop van Van Kruijssen uit de benedenhoek. Het bleek het enige hoogtepunt te zijn in een zoutloze eerste helt met weinig of geen kansen.

Bij het begin van de tweede helft ontsnapte de rood-blauwen al snel aan een achterstand, maar Aalhoul trapte voor open doel pardoes op De Kegel. Met Odimboleke (op de knuisten van Van der Vorst) en Van Kruijssen (naast) hadden de bezoekers nog kansen. Tot in de slotfase: eerst tikte Papi Reangelo binnen op aangeven van Van Kruijssen en diep in blessuretijd bekroonde Odimboleke zijn goede partij met een pegel voorbij de thuisdoelman.

Komende zaterdagavond ontvangt SK Berchem Sport. Aftrap om 19.30 uur.

89' Papi Reangelo (0-1) 92' Stephane Odimboleke (0-2)

Ploeg: Roef, Van den Bogaert, De Kegel (78' Daeseleire), Mauro, Dellevoet, Meseure, Pieyns (61' El Yazidi), Van der Veken, Van Kruijssen (90' Hermans), Odimboleke, Reangelo

2 Hoogstraten V.V. 19
3 K. Olympia S.C. Wijgmaal 14
5 S.C. Eendracht Aalst 13
14 K. Berchem Sport 2004 6
15 K.V.C. Houtvenne 5

Zaterdag, 23 Oktober 2021
Sp.Hasselt0 - 2K.Bocholter Vv.
Ksk.Tongeren2 - 0S.K. Pepingen-Halle
Sc.City Pirates Antwerpen2 - 0K.Berchem Sport 2004
K.Vc.Houtvenne1 - 2K.Londerzeel Sk.
Zondag, 24 Oktober 2021
Belisia Bilzen Sv0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Sc.Eendracht Aalst0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Olympia Sc.Wijgmaal2 - 1R.Cappellen Fc.
K.Diegem Sport2 - 2Rc Hades Kiewit Hasselt

pers-ticketing@sklonderzeel.be