Jong KV Mechelen       SK Londerzeel   Competitie

0 - 2  25 februari 2024
KLSK - HASSELT
SK Londerzeel Sporting Hasselt

Beide ploegen houden mekaar in evenwicht met een strafschop

SK Londerzeel is er voor de derde maal op rij niet in geslaagd om de wedstrijd winnend af te sluiten. Een strafschop diep in de tweede helft zorgde ervoor dat de bezoekers kon gelijkmaken.

De eerste helft verliep aan een hels tempo van beide ploegen maar echt veel kansen vielen er niet te noteren. Een vlam van Maus werd knap gered door doelman Roef. De reactie van SK kwam langs Pieyns die over besloot. Een lage schuiver van Bracke kon Roef niet in verlegenheid brengen. Dé beste kans in de eerste helft was voor SK. Vergeylen stuurde Van Kruijssen in het straatje, die pardoes op de paal besloot. De Kegel kreeg de rebound niet binnen het kader. Rust 0-0

Aan het begin van de tweede helft kwam SK op voorsprong. Een duwfout op Van Kruijssen werd bestraft met een elfmeter. El Yazidi zette feilloos om (1-0). Nog voor het eerste kwartier werd volgemaakt had de thuisploeg, opnieuw langs Van Kruijssen, dé kans om de voorsprong te verdubbelen. De Londerzeelse topschutter besloot echter te zwak in de handen van doelman Ghijsens. Het sein voor Sporting om de wedstrijd nog meer in handen te nemen en het laken naar zich proberen te trekken. De Londerzeelse verdediging, doelman Roef incluis gaven echter geen krimp. Enkele minuten voor affluiten gebeurde het toch: een overtreding van Mauro in de zestienmeter werd bestraft met een penalty. Jordi Maus gaf doelman Roef geen schijn van een kans en bezorgde de bezoekers zo een verdiend punt.

50' El Yazidi (1-0) op pen
87' Maus (1-1) op pen

El Yazidi (3), Meseure (2)

Ploeg: Roef, Daeseleire (81' Hermans), Van den Bogaert, Dellevoet, Mauro, Meseure, Vergeylen, Pieyns (43' Van der Veken), De Kegel, Van Kruijssen, El Yazidi (77' Odimboleko).

4 K.V.C. Houtvenne 42

Ksk.Londerzeel0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Bocholter V.V.0 - 5Rupel-Boom

Clubshop

ClubshopKlik hier om onze clubshop te bezoeken!