SK Londerzeel       Lille United   Competitie

2 - 2  26 november 2022
KLSK - BELISIA BILZEN
SK Londerzeel Belisia Bilzen

SK houdt sterke tegenstander in bedwang

Na het vele puntenverlies van de jongste weken is SK er opnieuw in geslaagd om een puntje te pakken tegen het sterke team van trainer Luc Nilis. Het leek er op dat er zelfs meer in zat voor de troepen van trainer Geys maar zoals vaker - een rode draad doorheen de prestaties van de jongste weken - waren de slotminuten er te veel aan.

Belisia voerde meteen de forcing: Timmermans trapte over en het schot van Wagemans trof de bovenkant van de lat. Wanneer Roef een schot van opnieuw Wagemans loste, was Van der Veken er als de kippen bij om zijn doelman bij te springen. Roef redde knap een laag schot van Timmermans. SK kon enkel op slag van rust dreigen via een kopbal van Dellevoet, na een hoekschop van De Kegel. Pieyns zag de rebound afgeblokt. Rust 0-0

Bij het begin van de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Belisia voerde de forcing en zorgde voor het betere kansenwerk. Martin Suarez trapte van dichtbij naast. Een schot van Timmermans was hetzelfde lot beschoren. Toch was het de thuisploeg die de score opende. El Yazidi zette zijn bewaker in de wind en trapte laag voorbij doelman Cascio (1-0). Cascio haalde een trap van El Yazidi vanonder de dwarsligger. Dé kans op de 2-0 had Van Kruijssen. Doelman Cascio devieerde met meer geluk dan kunde een pegel van Papi tegen de paal. De Londerzeelse topschutter had maar binnen te duwen maar kopte pardoes op Cascio. Zoals vaker valt het doelpunt dan aan de overkant. Vandecaetsbeek devieerde een lage voorzet voorbij Roef (1-1).

73' El Yazidi (1-0)
84' Vandecaetsbeek (1-1)

Ploeg: Roef, Daeseleire, Van der Veken, Mauro, Dellevoet, Meseure, Pieyns, De Kegel, El Yazidi (87' Oulad), Van Kruijssen, Manuel (81' Oliseh)

6 Yellow Red K.V. Mechelen B 21
7 K.R.C. Mechelen 19
11 Vc Lille United 16
12 K. Berchem Sport 2004 15
15 Kfc Turnhout 14
16 Fc Lebbeke 13
17 Beerschot V.A. B 9

Zaterdag, 26 November 2022
Sk.Pepingen-Halle2 - 2K.Diegem Sport
Jong Kv Mechelen B2 - 4R. Cappellen Fc
Kfc Turnhout1 - 2Rc Hades Kiewit
K Beerschot Va U23 B0 - 2Belisia Bilzen Sv
Sp. Hasselt2 - 2Ksk.Londerzeel
K. Berchem Sp. 20040 - 0Bocholter V.V.
Kvc Lille United2 - 2Sc City Pirates Antwerpen
Fc Lebbeke1 - 1K.Rc Mechelen