Berchem Sport       SK Londerzeel   Competitie

1 - 1  21 januari 2023
KLSK - HOOGSTRATEN VV
SK Londerzeel Hoogstraten VV

Kampioen dendert door op zijn elan

De nieuwbakken kampioen Hoogstraten heeft SK geen deel van de koek gegund. Zij haalden het makkelijk met 1-3 en toonden hiermee dat zij de terechte kampioen zijn in onze reeks.

De bezoekers kwamen al vrij snel op voorsprong langs killer Fallou Fall (0-1). Een handspel van Meeusen op het kwartier zorgde ervoor dat SK een penalty kreeg die werd omgezet door El Yazidi (1-1). Vocan zag een poging onschadelijk gemaakt door SK doelman Roef en trapte even later naast. Derde keer was de goede keer voor Voca die op slag van rust, na een bal van Fall op de paal, de rebound kon binnentrappen (1-2).

Trainer Geys wisselde bij de rust een onzichtbare Oulad voor Vergeylen. De thuisploeg kreeg meer vat op de partij en herstelde het evenwicht. Kansen bij mekaar voetballen leek moeilijk voor SK en de kampioen werd dan ook niet in verlegenheid gebracht. De Fré had wel een reuzesave in huis op een pegel van Meseure. In de slotminuut zette de pas ingevallen Aerts, met zijn eerste baltoets de 1-3 op het bord.

3' Fall (0-1)
16' El Yazidi (1-1) op pen
43' Voca (1-2)
89' Aerts (1-3)