Jong KV Mechelen       SK Londerzeel   Competitie

KLSK - KLSK
SK Londerzeel Cappellen

Domper voor de 2de in de stand

Na de zware nederlaag in de Croky Cup (1-7 tegen Union), incasseerde de Noord-Antwerpenaars opnieuw een zware pandoering. SK bleef met een sterke tweede helft de baas over een bleke tegenstander.

SK had meteen de wind in de zeilen door een vroege voorsprong. Al in minuut twee trapte Manuel de 1-0 voorbij doelman Demont. Een paar schuchtere doelpogingen langs beide kanten zorgden voor het vervolg van de eerste helft zonder echt grote dreiging voor de beide doelwachters. Symons trapte, na een één-twee met Kil, de bal ver over en SK moest het hebben van doelpogingen van Laureys en Yildiz. Rust 1-0

Tikte Laureys bij het begin van de tweede helft nog een voorzet van Siebens over de lat, dan lukte hij net voor het uur toch de 2-0. Hij kon alleen op doelman Demont afgaan en rondde beheerst af. Even later had Jonas de 3-0 aan de voeten maar hij gleed weg. De 3-0 kwam er toch: na een mooie vrijschop van Yildiz kwam de bal via de lat bij de goed gevolgde Laureys en hij kopte makkelijk binnen. Wanneer Yildiz de mee gevolgde Manuel bediende konden de boeken toe. Papi scoorde één van de makkelijkste goal uit zijn carrière (4-0). Robbe Kil kon nog de eer redden via een strafschop en de ingevallen De Rock kon pal voor het laatste fluitsignaal van scheidsvrouw De Cremer nog de 5-1 binnenkoppen.

2' Manuel (1-0)
57' en 63' Laureys (2-0) en (3-0)
69' Manuel (4-0)
76' Kil (4-1) op pen
90' De Rock (5-1)

Meseure (3), Manuel (3), Dellevoet (1)

Ploeg: Roef, Daeseleire, Van der Veken, Van den Bogaert, De Kegel, Dellevoet, Siebens, Meseure, Yildiz (90' Van der Jeught), Laureys (85' Caignau), Manuel (74' De Rock).

4 K.V.C. Houtvenne 42

Ksk.Londerzeel0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Bocholter V.V.0 - 5Rupel-Boom

Clubshop

ClubshopKlik hier om onze clubshop te bezoeken!