Jong KV Mechelen       SK Londerzeel   Competitie

0 - 2  25 februari 2024
KLSK - KLSK
SK Londerzeel Jong KV Mechelen

SK doet een slechte zaak

Het worden nog moeilijke weken voor SK, zeker na de nederlaag van dit weekend gekoppeld aan het ruime puntengewin van de ploegen die onder SK geparkeerd stonden.

Jong KV haalde een verdiende overwinning op basis van een sterke tweede helft. Een wedstrijd ook waarin SK nooit een vuist kon maken en een overwinning kon claimen.

Papi zorgde voor het eerste wapenfeit in een voor de rest troosteloze eerst helft enkel gekruid met 2 goals, een aan elke kan. Van den Eynden bracht Malinwa op voorsprong (0-1). SK kwam direct langzij. Papi lokte een handspel uit en Laureys zette de elfmeter feilloos om (1-1).

Na de rust was het al Malinwa - trouwens met een aantal A-kern spelers in de rangen - wat de klok sloeg. Robberechts zette Roef aan het werk en zag even later een omhaal overgaan. Op een schot van Amuzu kon Roef in twee tijden redding brengen. Beide acteurs deden dezelfde actie even later nog eens netjes over. Deze keer kon Roef de bal nog klemmen pal voor de lijn. Het was slechts uitstel voor de thuisploeg. Bafdili kon de bezoekers de voorsprong en de zege bezorgen. De enige kans voor de thuisploeg werd door Laureys overgetrapt.

Voor SK wordt het nu bang naar beneden kijken en dient er dringend gewonnen te worden, nu zondag al op het veld van rode lantaarn Beerschot.

38' Van den Eynden (0-1)
39' Laureys (1-1)
78' Bafdili (1-2)

De Kegel (2), Daeseleire (2)

Ploeg: Roef, Caignau, Daeseleire (88' Tissier), Dellevoet, Van den Bogaert, De Kegel, Meseure, Pieyns (81' Vergeylen), Van der Veken, Manuel (81' Taqi), Laureys.

4 K.V.C. Houtvenne 42

Ksk.Londerzeel0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Bocholter V.V.0 - 5Rupel-Boom

Clubshop

ClubshopKlik hier om onze clubshop te bezoeken!