K.L.S.K. Londerzeel

KLSK - KM TORHOUT 1992
KLSK KM Torhout 1992

Klinkende zege

Waar SK de vorige twee seizoenen niet in slaagde, nl een doelpunt scoren tegen Torhout, is deze keer wel gelukt. Torhout werd ingeblikt met liefst 4-0! Een zege die nog veel hoger had kunnen oplopen maar doelman Capelle voorkwam verder onheil.

Wie twijfels had of SK de zware inspanningen van de bekerpartij tegen Lommel-United wel zou verteerd hebben, werd direct getrakteerd op een antwoord. SK eiste onmiddellijk het balbezit op maar liet de eerste kans aan de bezoekers. Een volledig vrijstaande Hollevoet was te verrast en trapte over. De reactie van SK mocht er zijn. Vangrunderbeek kopte half naast een voorzet van Van den Broeck, Van Eyk legde terug op Rijmenams die over besloot. Het was slechts uitstel. Oliver Degroodt kopte een goed getrapte hoekschop van Vangrunderbeek tegen de touwen (1-0). Wanneer Vangrunderbeek de paal trof, had Van Eyk de kans om de voorsprong te verdubbelen maar joeg de bal over. Op slag van rust trapte Dellevoet nog over. Rust 1-0

Aan het begin van de tweede helft zette SK de mooiste combinatie van de avond op. Via de tussenstations Pauwels, Vits en Van den Broeck belandde de bal bij Van Eyk maar Capelle had een formidabele redding in huis. Twee minuten later lukte het wel én met dezelfde acteurs als bij het eerste doelpunt. Vangrunderbeek met de hoekschop en Degroodt kopte binnen (2-0). Torhout lag in de touwen want een voldragen aanval opzetten lukte bij de bezoekers niet echt. Voor SK het sein om de score op te drijven. Pauwels met de voorzet en Van Eyk kopte de 3-0 voorbij Capelle. De bezoekende doelman redde nog een schot van Van den Broeck. Dellevoet zette, met een sublieme pass, de ingevallen M’barki oog in oog met doelman Capelle en de 4-0 was een feit. Vangrunderbeek (over) en M’barki (naast) zorgden voor de laatste kansen van de wedstrijd.

Zondag trekt SK naar Hamme voor de topwedstrijd tegen de Wuitens.

25’ Degroodt (1-0)
55’ Degroodt (2-0)
57’ Van Eyk (3-0)
71’ M’barki (4-0)

Ploeg: Van der Taelen, Van den Broeck (73’ Nwadikwa), Dellevoet, Van den Winckel, Degroodt (76’ Christiaens), Stoclet, Pauwels, Vangrunderbeek, Rijmenams, Vits (65’ M’barki), Van Eyk.

Zat 23 sept
Torhout 19:30 Sint-Niklaas