SK Londerzeel       Mandel United    Competitie

VIGOR WUITENS HAMME - KLSK
Vigor Wuitens Hamme KLSK

Billijke puntendeling

SK is er in geslaagd om een punt mee te brengen uit het Gemeentelijk Sportstadion, na een spannende match waarin het dubbeltje op elk moment van de match naar de ene of de andere kant kon vallen. SK startte met hetzelfde elftal dat afgelopen woensdag Torhout een pandoering bezorgde.

De wedstrijd kon voor de bezoekers niet beter starten. Vits zette Rijmenams alleen voor de doelman Devroe en de afwerking was van de grote klasse (0-1). Hamme leek wat van slag door de snelle opener van SK en nog binnen de tien minuten had Vits de kans om de voorsprong te verdubbelen. Hij kwam alleen voor doelman Devroe maar miste. Het sein voor de thuisploeg om in de wedstrijd te kruipen. Een foutje van Dellevoet werd bijna afgestraft door Romero maar hij besloot te zwak. De Wuitens voerden al vrij snel twee wissels door en de tweede rendeerde op slag van rust. Maluka zette voor en de bal verdween via het been van Van den Winckel tegen de netten (1-1).

Trainer Van den Steen gooide bij de rust M’barki in de strijd voor Vangrunderbeek. Devroe ging goed plat op een schot van Vits. Nog voor het kwartier stond de thuisploeg op voorsprong. Van der Taelen redde een schot van Maluka. In de daaropvolgende hoekschop kopte Romero binnen (2-1). SK ging op zoek naar de gelijkmaker en vooral de infiltraties van M’barki deden de thuisploeg pijn. Lo Guidice kopte naast en Devroe redde een vrijschop van Rijmenams. Van Eyk had de kans op de gelijkmaker maar trapte te zwak in de handen van Devroe. Aan de overzijde redde Van der Taelen een pegel van Maluka. SK rook echter de gelijkmaker en Van Eyk kopte de perfecte voorzet van Van den Broeck tegen de netten (2-2). Bijna werd het 2-3 maar zowel Dellevoet als Van Eyk misten de voorzet van Vits. De Keersmaecker zorgde, in de slotminuut, voor de 3-2 maar het doelpunt werd op aangeven van de lijnrechter afgekeurd.

1’ Rijmenams (0-1)
43’ Van den Winckel (1-1) own goal
55’ Romero (2-1)
83’ Van Eyk (2-2)

Stoclet (1), Dellevoet (1)

Ploeg: Van der Taelen, Van den Broeck, Dellevoet, Van den Winckel, Degroodt (73' Nwadikwa), Stoclet, Pauwels, Vangrunderbeek (46’ M’barki), Vits, Rijmenams, Van Eyk.

Zat 22 dec
Mandel United 1-0 RC Harlebeke
Zat 12 jan
Sint-Eloois-Winkel Sport 5-0 Tempo Overijse
Zon 13 jan
Eppegem 2-0 Dikkelvenne
Olympia Wijgmaal 2-1 RC Gent
Westhoek 0-3 Olsa Brakel
KSK Ronse 0-3 K. Londerzeel SK.
Sparta Petegem 3-1 SCT Menen
FC Gullegem 2-2 Diegem Sport