SK Londerzeel       VK Westhoek    Voorbereiding

18 augustus 2019
KLSK - K SINT-ELOOIS WINKEL SPORT
KLSK K. Sint-Eloois Winkel Sport

Winkel zadelt SK op met kater

De drie wedstrijden op één week tijd hebben geen puntengewin opgeleverd, waardoor SK wegzakt in het klassement . Nochtans had SK de kansen om een 0-2 achterstand nog om te zetten in een gelijkspel. Trainer Van den Steen wijzigde zijn elftal op drie plaatsen. Degroodt, Van den Winckel en M’barki kwamen in het elftal.

In een weinig hoogstaande en met weinig tempo gespeelde eerste helft, viel er weinig te beleven. Frutos over en Van den Winckel over zorgden voor de kleine kansjes in het eerste halfuur. Lutun kopte een voorzet van Schamp naast. Net over het halfuur kwamen de bezoekers op voorsprong. Sucaet mocht de bal (al dan niet met de hand) meenemen en binnentrappen. Een stevig protesterende Stoclet kreeg de gele kaart onder de neus gedrukt. Degroodt (kopbal over) en Pauwels die naast besloot, vervolledigden een flauwe eerste helft.

Na de pauze viel er meer te beleven maar al vrij snel volgde de koude douche voor SK. Stoclet leed balverlies en Frutos mocht beheerst afwerken (0-2).

Na een tiental minuten toch een goede kans voor de thuisploeg. Doelman De Smet haalde de vrijschop van Van den Winckel vanonder de dwarsligger. Het leek wel het sein voor de thuisploeg om opnieuw in zijn kansen te geloven. Wanneer M’barki mocht terugleggen, pegelde Stoclet via de linkerpaal binnen (1-2). Van Eyk kon, een door doelman De Smet geloste bal, niet binnentrappen. Winkel beperkte zich tot counters en Yde kopte over. De mooiste individuele actie kwam op naam van M’barki. Hij maakte knap de ruimte voor zichzelf en pegelde dan tegen de kruising. Pauwels trapte nog naast. Aan de overzijde besloot Schamp op de lat. De beste kans om gelijk te maken was voor Van Eyk, maar hij trapte, bij een lage voorzet van Vits, naast de bal.

21’ Sucaet (0-1)
51’ Frutos (0-2)
60’ Stoclet (1-2)

Stoclet (2), Van Eyk, M’barki (2)

Ploeg: Van der Taelen, Van den Broeck (86’ Nwadikwa), Dellevoet, Van den Winckel, Degroodt, Stoclet (76’ Vits), Pauwels, Martens, Rijmenams, M’barki, Van Eyk.

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn