SK Londerzeel       Spouwen-Mopertingen    Competitie

24 augustus 2019

FC GULLEGEM - KLSK
FC Gullegem KLSK

Sterk SK zet de trein terug op de rails

Verdiende overwinning voor een sterk spelend SK dat weinig of niet in de problemen kwam aan de Gullegemse Poezelhoek. Trainer Van den Steen gaf het vertrouwen aan hetzelfde team van vorige week op doelman Van der Taelen na. Gertjan Verhoeven kwam zo voor het eerst aan de aftrap.

SK nam het heft meteen in handen en Van den Winckel stuurde Martens diep. Van Eyk kon diens voorzet niet binnenduwen. SK eiste het balbezit op maar veel kansen vielen er niet te noteren. Van Eyk zag een kopbaldoelpunt afgekeurd en Mulliez devieerde bijna in eigen doel. Halfweg de eerste helft prikte de thuisploeg toch eens tegen, maar Dejonghe zag zijn schot in hoekschop verwerkt. Een vrijschop van Brian Moding (ex-SK) ging nipt naast. Rust 0-0

Vrij vroeg in de tweede helft kwam SK op voorsprong. Martens schilderde de vrijschop op de knikker van Degroodt en Degrendel was verslagen (0-1). Van Eyk dreigde met een kopbal. Net voor het uur lag de wedstrijd is zijn definitieve plooi. Deze keer zorgde Van Eyk voor de assist en Martens duwde binnen (0-2). Gullegem stond er bij en keek er naar want een echte vuist kon de thuisploeg niet maken. Doelman Degrendel redde nog een kopbal van Rijmenams. In het slotkwartier kon de thuisploeg dan toch eens tegenprikken maar de ingevallen Hermans kopte eerst de open kans over de lat en trapte even later over. Van Eyk had nog dé kans op de 0-3 maar lobde de bal over doel.

Gullegem verliest voor het eerst op eigen veld en voor SK is het de eerste uitzege. De rood-blauwen zijn klaar voor de derby tegen Mechelen. Laat de kermis maar beginnen!

51’ Degroodt (0-1)
59’ Martens (0-2)

Geen

Ploeg: Verhoeven, Van den Broeck, Van den Winckel, Dellevoet, Degroodt, Pauwels (86’ Nwadikwa), Stoclet, Rijmenams, Martens (73’ Vits), M’barki (79’Christiaens), Van Eyk.

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn