SK Londerzeel       Eppegem    Competitie

KLSK - RACING MECHELEN
KLSK Racing Mechelen

Kermis aan de Brusselsestraat

SK Londerzeel heeft in een spektakelmatch Racing Mechelen verslagen met 5-2 en pakt daardoor een 6 op 6. Mooi weer, een aardig opgekomen publiek en kermis in Londerzeel: het staat altijd garant voor een heerlijke pot voetbal. Ook zondag was het weer het geval met liefst 7 goals als toemaatje.

Gertjan Martens werd in het basiselftal vervangen door Jules Vits en de thuisploeg begon als een speer. Dat leverde al in de openingsminuten een eerste doelpunt op langs M’barki. Barverlies van Stoclet leidde op het kwartier tot de gelijkmaker: Pulcinelli zette de bordjes in evenwicht. Gestuntel in de bezoekende verdediging zette de Londerzeelse motor in overdrive. In geen tijd liep de thuisploeg uit tot 4-1. Vits trapte SK op voorsprong en daarna zette Dellevoet (op strafschop) en Rijmenams de 4-1 op het bord. Net voor het halfuur kwamen de bezoekers terug tot 4-2 via een own-goal van Degroodt. Van een doelpunten”kermis” gesproken.

Na de koffie ging de thuisploeg op zoek naar een vijfde goal maar de dwarsligger stak er een stokje voor. Vits, Van Eyk en Dellevoet probeerden te scoren maar het lukte niet, tot Jocelyn Omena zijn eerste speelminuten kreeg. “Joske” bedankte vrijwel onmiddellijk met de 5-2, zijn eerste competitiedoelpunt. Hij kreeg nog de kans op een tweede doelpunt maar Knipping redde.

Door deze zege staat SK opnieuw in de linkerkolom geposteerd en trekt komende zondag naar het legendarische Pierre Cornelisstadion voor de wedstrijd tegen Eendracht Aalst.

6’ M’barki (1-0)
15’ Pulcinelli (1-1)
19’ Vits (2-1)
23’ Dellevoet (3-1) pen