K.L.S.K. Londerzeel

KLSK - KSV BORNEM
SK Londerzeel KSV Bornem

Doelman De Loose houdt SK van verdiende zege

Bornem wilde oogsten in het Lambertsstadion en is daarin gelukt. Grote bezieler van het puntgewin voor Bornem was doelman Stefaan De Loose die op zijn eentje SK van een verdiende zege hield.

Trainer Van den Steen kon geen beroep doen op midvoor Sander Van Eyk (rugblessure). Hij werd vervangen door Jocelyn Omena terwijl Martens in de plaats kwam van M’barki.

De eerste helft was volledig rood-blauw getint en bij de rust kon de wedstrijd gespeeld zijn geweest. SK trok meteen in de aanval en Martens posteerde Vits voor doelman De Loose. De Bornemse goalie had een voetveeg in huis. In de daaropvolgende hoekschop kwam de afvallende bal in de voeten van Dellevoet terecht en diens pegel werd opnieuw gered door De Loose. Op voorzet van een bedrijvige Omena tikte Ivens bijna in eigen doel. Even later legde Omena opnieuw panklaar voor Dellevoet. Tot grote wanhoop van “Delle” was het De Loose die weer aan het langste eind trok. Wanneer Rijmenams door de buitenspelval werd geloosd was het Bornemse sluitstuk opnieuw bij de pinken. Over het halfuur schoot Ben Ahmed voor Bornem over en aan de overzijde trapte Dellevoet nipt naast. De 0-0 ruststand was dan ook gevleid voor de bezoekers.

De enige echte kans voor Bornem werd door Weuts overgekopt. De Loose ging nog eens goed plat op een schot van alweer Dellevoet. Halfweg de tweede helft kreeg de thuisploeg loon naar werken. Rijmenams zette laag voor en Martens duwde binnen (1-0). Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong want Degroodt tikte Ben Ahmed aan en de bal ging op de stip. Weuts zette in twee beurten de 1-1 op het bord. SK probeerde het roer nog om te gooien maar echte doelkansen kwamen er niet meer.

67’ Martens (1-0)
73’ Weuts (1-1) op strafschop

Martens, Degroodt

Ploeg: Verhoeven, Van den Broeck, Van den Winckel, Nwadikwa, Degroodt, Stoclet, Dellevoet, Rijmenams, Vits (65’ M’barki), Martens, Omena