Seizoen 2021-2022

11 oktober 2020

KLSK - KSVTEMSE
SK Londerzeel KSV Temse

SK krijgt loon naar werken

Na het karige puntengewin van de voorbije weken pakte SK, na een ijzersterke collectieve prestatie, een oververdiende driepunter.

Vits en Van Eyk waren gekwetst. Vangrunderbeek en Christiaens stonden in de basis. In het openingskwartier waren er een paar kleine kansjes langs Glouftsis en Kabir voor de bezoekers en voor Vangrunderbeek voor de thuisploeg. Rond het halfuur redde Verhoeven een poging van Jacobs en pakte Renier aan de overzijde een lage voorzet van Martens. De hoogtepunten vielen in het slotkwartier. Gertjan Martens miste, tot twee maal toe, een reuzenkans. Temse kwam hier goed weg. Op slag van rust werd Vangrunderbeek gepakt door doelman Renier. Strafschop voor de thuisploeg en geel voor de bezoekende doelman. Dellevoet kweet zich perfect van zijn taak (1-0). Voor “Delle” zijn 6de doelpunt van het seizoen.

Na de rust was het opnieuw Kabir (beste man bij Temse) die doelman Verhoeven aan het werk zette. SK had echter de kansen om de voorsprong uit te diepen. Renier redde een vlam van Dellevoet na een afvallende bal. Ook de ingekomen Pauwels vond Dellevoet vrij voor doel maar zijn kopbal ging nipt over. Het moment voor gelegenheidsspits Christiaens om zijn waarde te bewijzen. Hij mocht alleen op doelman Renier afgaan en het stond 2-0. De bezoekers konden nog tegen scoren na een goedkope strafschop langs Glouftsis (2-1).

SK moet zich zeker optrekken aan deze prestatie en kan volgende week op Olsa Brakel misschien de basis leggen van een reeksje …

45’ Dellevoet (1-0) op pen
72’ Christiaens (2-0)
82’ Glouftsis (2-1) op pen

Nwadikwa (1), Van den Winckel (1)

Ploeg: Verhoeven, Van den Broeck, Van den Winckel, Nwadikwa, Degroodt, Stoclet, Dellevoet, Rijmenams (25’ Pauwels), Vangrunderbeek (75’ Omena), Martens (90’ M’barki), Christiaens

2 Hoogstraten V.V. 7
3 Lyra-Lierse Berlaar 7
9 K. Berchem Sport 2004 5
10 K.Vc.Houtvenne 4
12 Spouwen - Mopertingen 3
13 F.C. Heur-Tongeren 1
14 S.C. Eendracht Aalst 0
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 0

zaterdag, 10 oktober 2020
Hoogstraten VV. 1-1 SP.Hasselt
zondag, 11 oktober 2020
K.Diegem Sport 2-4 K.Londerzeel SK.
K.Berchem Sport 2004 1-1 Lyra-Lierse Berlaar
R.Cappellen FC. Uitgesteld Spouwen-Mopertingen