SK Londerzeel       Spouwen-Mopertingen    Competitie

KLSK - RRC GENT ZEEHAVEN
SK Londerzeel RRC Gent-Zeehaven

Derde zege op rij

Het eerste reeksje van dit seizoen is een feit! Een goede eerste helft was voldoende voor SK om de zege binnen te halen dankzij twee prachtige goals van Vits en Van Eyk. Daardoor pakt SK 9 op 9.

SK startte net als vorig week op Brakel tegen de wind in. Deze keer haalde SK er zijn voordeel uit, want al vrij vroeg in de partij bediende Vangrunderbeek Vits en die trapte vanop afstand de bal heerlijk mooi, buiten bereik van doelman Maes, tegen de touwen. Een schitterend doelpunt! (1-0) De bezoekers zetten daar een kans voor Jansen tegenover en aan de overkant zag Dellevoet zijn schot afgeblokt. Doelman Maes had geluk toen hij bij een voorzet van Rijmenams op het verkeerde been stond maar nog net kon wegtikken. Halfweg de eerste helft viel Gertjan Martens geblesseerd uit. Op het halfuur verdubbelde SK de voorsprong. Van Eyk trapte in één tijd een voorzet van Vits tegen de netten (2-0). De laatste kans van de eerste helft was voor De Bruycker maar hij besloot te zwak in de handen van Verhoeven.

In de tweede helft kregen we een beter Racing te zien met veel meer aanvallende intenties. Toch diende Maes al in de openingsminuut een vrijschop van Vits uit zijn doel te ranselen. Janssen zag een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. Er kwamen kansen voor de bezoekers langs D’haeseleer en Elewaut. Van Eyk besloot in de handen van Maes. Aan de overzijde ging Verhoeven goed plat op een kopbal van opnieuw Elewaut. In de slotfase zag de ingevallen Pauwels nog een schot afgeblokt.

6’ Vits (1-0)
30’ Van Eyk (2-0)

Omena (1)

Ploeg: Verhoeven, Van den Broeck, Van den Winckel, Nwadikwa, Vangrunderbeek, Stoclet, Dellevoet, Rijmenams, Vits (81’ Pauwels), Van Eyk, Martens (23’ Omena (81’ M’barki))

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn