SK Londerzeel       VK Westhoek    Voorbereiding

18 augustus 2019

KSV BORNEM - KLSK
KSV Bornem SK Londerzeel

Omena trapt de winning goal op doelman Deloose

Net als in de heenwedstrijd is SK er in het Breevenstadion niet in geslaagd om de volle pot mee te graaien. SK bleef steken op een 2-2 gelijkspel. Voor de kruiding van de wedstrijd werd gezorgd door 4 goals en 2 uitsluitingen. SK pakt hierdoor slechts 2 op 6 en ziet Dender naast zich komen in het klassement.

De wedstrijd begon slecht voor SK want al vrij vlug werd er tegen een achterstand aangekeken. Ramzi trapte een verre vrijschop tot verrassing van de verdediging, doelman Verhoeven incluis, tegen de netten (1-0). Halfweg de eerste helft zorgde een te korte terugspeelbal van Van den Broeck opnieuw voor gevaar. Doelman Verhoeven haalde de bal echter uit de voeten van Weuts. Even later hingen de bordjes in evenwicht. M’barki ging op wandel door de thuisverdediging, bediende Vits en diens voorzet werd door Dellevoet binnengewerkt (1-1). De laatste mogelijkheid voor de rust was voor Weuts. Zijn kopbal werd gered door Verhoeven. Net voor de rust diende Vits gekwetst nog het veld te verlaten. Omena was zijn vervanger.

SK voerde meteen de forcing na de rust maar Bornem was gevaarlijk langs Ramzi. Verhoeven was paraat. Halfweg de tweede helft kopte Nwadikwa een hoekschop van Rijmenams voorbij doelman Deloose (1-2). Aan de overzijde besloot Mitu over. Even later werd M’barki met een tweede gele kaart uitgesloten. Wanneer Depaepe de doorgebroken Sander Van Eyk neertrok, diende ook de thuisploeg met zijn tienen verder te spelen. In de slotminuten werd het nog spannend. De ingevallen Serrou trapte staalhard tegen de touwen (2-2) en net voor affluiten had Omena dé kans om SK alsnog over de streep te trekken, maar hij miste vanop één meter en besloot op doelman Deloose.

10’ Ramzi (1-0)
24’ Dellevoet (1-1)
67’ Nwadikwa (1-2)
87’ Serrou (2-2)

Nwadikwa (1), Stoclet (3), Omena (3), M’barki

Rode Kaart:
M’barki (2x Geel)

Ploeg: Verhoeven, Van den Broeck, Van den Winckel, Nwadikwa, Degroodt, Stoclet, Dellevoet, Rijmenams, M’barki, Van Eyk, Vits (41’ Omena)

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn