Jong KV Mechelen       SK Londerzeel   Competitie

KSVTEMSE - KLSK
KSV Temse SK Londerzeel

SK morst met de kansen

De hoofdprijs is sinds dit weekend de deur uit. VW Hamme kroonde zich tot kampioen en promoveert naar de Superliga. Hamme had aan een punt op het veld van Brakel genoeg om de champagneflessen te laten ontkurken.

Voor de rechtstreekse promotie naar de Superliga lijkt het een duel te worden tussen FCV Dender en Oudenaarde. SK van zijn kant kan zich concentreren op de eindronde. Het raakte immers niet voorbij een stug en stevig Temse.

Deswert zorgde voor het eerste gevaar van de wedstrijd. Verhoeven pakte makkelijk. Wanneer Rijmenams even later Omena vakkundig in de diepte stuurde dacht iedereen dat de 0-1 een feit was. Joske slaagde er echter nog in om de lat te treffen. SK dreigde nog eens met een vrijschop van Van Eyk. Rust, na een magere eerste helft, 0-0.

In de tweede helft een beter Temse dat SK goed vastzette en heerste in het middenveld. Het kwam ook aan kansen toe. Christiaens redde op de lijn en Degroodt hield Kabir van het openingsdoelpunt. Ook Vertongen zag zijn kans afgeblokt door een Londerzeelse voet. De ingevallen Ceesay vlamde op de knuisten van doelman Verhoeven en Kabir trapte in de vlucht naast. De beste kans van de tweede helft was voor de ingevallen Vits die alleen voor doelman Vandenbossche kwam, maar naast besloot.

SK zag een aantal van zijn tegenstanders in de eindronde de boot in gaan en kon zelf de nul houden. Altijd goed voor het vertrouwen.

Geen

Nwadikwa (1) M’barki (1)

Ploeg:Verhoeven, Van den Broeck, Nwadikwa, Degroodt, Christiaens, Stoclet, Rijmenams, Dellevoet, Omena (72’ Vits), M’barki (85’ Radoncic)

4 K.V.C. Houtvenne 42

Ksk.Londerzeel0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Bocholter V.V.0 - 5Rupel-Boom

Clubshop

ClubshopKlik hier om onze clubshop te bezoeken!