Borght - KLSK
FC Borght SK Londerzeel

FC Borght - SK Londerzeel (Voorbereiding seizoen 2016-2017)

SK heeft schietoefening gehouden tegen de eersteprovincialer van trainer Ludo Wouters.

Aan de rust leidde SK met 0-4 na goals van Van Eyk, Vangrunderbeek, Dellevoet en opnieuw Van Eyk. Na de rust zorgde Indenge voor de 0-5. Halfweg de tweede helft scoorde de thuisploeg de eerredder. In de slotminuten legden Dellevoet en De Boeck de 1-7 eindstand vast.

Clubshop

ClubshopKlik hier om onze clubshop te bezoeken!