Seizoen 2022 - 2023

KV WOLUWE ZAVENTEM - KLSK
Woluwe-Zaventem SK Londerzeel

Sander Van Eyk zorgt voor driepunter

Een magistraal doelpunt van Sander Van Eyk was voldoende voor de drie punten in een weinig hoogstaande wedstrijd. Door deze nederlaag blijft KVWZ achter met 0 op 15, terwijl SK opklimt naar plaats 3 in het klassement.

De thuisploeg zal het dit seizoen bijzonder moeilijk krijgen. Toch heeft het zich min of meer herpakt na de 1-8 pandoering tegen Tempo Overijse van vorige week.

De kansen waren in deze wedstrijd bijzonder schaars en bijna op één hand te tellen. Het openingskwartier was voor de bezoekers maar noch De Boeck, noch Luyckx konden afwerken. De thuisdoelman haalde een poging van Rijmenams uit de winkelhaak. Op het halfuur was er een reuzesave nodig van Sulmon op een kopbal van Mathe Luvago. In de slotminuten van de eerste helft bediende Rijmenams Van Eyk en de Londerzeelse spits trapte de 0-1 in een tijd in het dak van het doel.

De koffie tijdens de rust was zeker geen stimulans voor een goede tweede helft. Diakithe zette doelman Sulmon een paar keer aan het werk en aan de overzijde had Vits een paar kansjes maar de 0-1 bleef op het bord.

40' Van Eyk (0-1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Snoeys, Dellevoet, Degroodt, Vangrunderbeek (88' Van den Winckel), Stoclet, Rijmenams, Luyckx, De Boeck (77' Vits) en Van Eyk.

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be