SK Londerzeel       KFC Duffel    Competitie

KLSK - TEMPO OVERIJSE
SK Londerzeel Tempo Overijse

Tweede thuisnederlaag op rij

Na de thuisnederlaag tegen Rupel-Boom beet SK ook tegen Tempo Overijse in het zand. Een vinnig en efficient Tempo had vooral in de eerste helft geen kind aan SK.

Bij de thuisploeg geen Van den Broeck, Vits en Luyckx in de selectie. Daardoor kon Ilias Cloetens zijn debuut maken in de hoofdmacht van SK. Sami Lkoutbi zat voor het eerst in de wedstrijdkern. Hij had dan al precies 9' voetbal in de benen na zijn uitvallen in de vriendschappelijke match op FC Knokke.

Nog voor SK het goed en wel begrepen had, leek de wedstrijd al gespeeld. De bezoekers sloegen twee maal toe in een handvol minuten. Iets over het kwartier kon Benazzi makkelijk scoren na een doorgekopte bal en even later kon Weynants in drie tijden scoren (0-2). Het leek nog slechter te kunnen voor SK na een vrijschop van Buyuk, die via Benazzi in de verste hoek verdween. Het doelpunt werd echter, wegens buitenspel, afgekeurd. Rond het halfuur kon de thuisploeg dan toch eens dreigen langs een vrijschop van Vangrunderbeek. Van den Winckel stuurde Van Eyk diep met een prachtige lange pass maar hij ging te gewillig neer na een licht contact met een Tempo-verdediger en geen strafschop. Tempo leunde achterover en er volgde nog weinig doelgevaar. Van Eyk kon eerst niet afdrukken en zag even later een slechts gerichte kopbal naastvliegen.

Na de rust sloeg de motor van de thuisploeg dan toch aan. Vangrunderbeek bediende Van Eyk en Sander kopte de aansluitingstreffer tegen de netten (1-2). Van Eyk kon niet bij een diepe bal van Cloetens en aan de overzijde redde Sulmon de meubelen toen Benazzi helemaal alleen voor hem stond. SK probeerde de bakens te verzetten via een alomtegenwoordige Vangrunderbeek maar in de blessuretijd trapte Benazzi, na een slechte inspeelpass van Stoclet, de 1-3 tegen de netten.

17' Benazzi (0-1)
21' Weynants (0-2)
50' Van Eyk (1-2)
91' Benazzi (1-3)

Stoclet (3), Van Eyk (2), Lkoutbi (1)

Ploeg: Sulmon, Cloetens, Van den Winckel, Snoeys, Degroodt, Rijmenams (69' Indenge), Stoclet, Vangrunderbeek, De Boeck (69' Lkoutbi), Dellevoet, Van Eyk.

Zaterdag 9 november
ASV Geel 2-2 Berchem Sport
Hoogstraten 1-0 RC Hades
SP Hasselt 2-0 Olympia Wijgmaal
Cappellen 0-2 K. Londerzeel SK.
Zondag 10 november
KFC Duffel 2-3 KVK Tienen