SK Londerzeel       Mandel United    Competitie

KLSK - RC HADES
SK Londerzeel RC Hades

SK Londerzeel veert op

Na een periode van 7 speeldagen zonder overwinning, deed de ruime zege tegen Hades bijzonder deugd. SK kan door deze 4 op 6 toch nog met een goed gevoel de winterstop in.

Bij de thuisploeg bleef de licht gekwetste Van den Broeck aan de kant. In zijn plaats speelde Cloetens. Net als in de heenwedstrijd kregen we een verschroeiende start van Hades zonder veel gevaar echter. Van Eyk en Rijmenams zorgden voor het eerste doelgevaar. Claes kon eens dreigen voor de bezoekers. Een onzekere doelman Gijbels lag aan de basis van de 2-0 voor SK. Van Eyk trapte de bal binnen onder de bezoekende doelman en bij het tweede doelpunt bokste hij hulpeloos een voorzet van Vangrunderbeek in de voeten van Dellevoet. Maxi Delle dankte met een heerlijke lob (2-0). SK had voor de rust nog kansen om verder uit te lopen maar Van Eyk trapte de eerste kans op doelman Gijbels en devieerde op slag van rust een voorzet van Vangrunderbeek aan de verkeerde kant van de paal. Rust 2-0

Na de (Hasseltse?) koffie waren de kansen opnieuw voor de thuisploeg langs Luyckx en Van Eyk. Een bedrijvige Bloemen zorgde voor bezoekend gevaar. Vangrunderbeek trapte op een bezoekend achterwerk en Gijbels had een reuzesave in petto op een kopbal van Rijmenams. In de daaropvolgende hoekschop kopte Snoeys de 3-0 tegen de touwen. Bloemen, weer hij, zorgde voor de eerredder. In de slotminuten zette Luyckx de 4-1 op het bord en in de slotminuut buffelde Van Eyk, enig mooi, de 5-1 tegen de touwen. Voor de Londerzeelse topschutter al zijn 9de doelpunt van het seizoen.

Dikke proficiat aan iedereen!

33' Van Eyk (1-0)
38' Dellevoet (2-0)
67' Snoeys (3-0)
68' Bloemen (3-1)
86' Luyckx (4-1)
90' Van Eyk (5-1)

Van den Winckel (1)

Ploeg: Sulmon, Cloetens, Snoeys, Degroodt, Van den Winckel, Stoclet, Rijmenams, Dellevoet, Vangrunderbeek (88' De Boeck), Van Eyk en Luyckx (86' Oneyka).

Zat 22 dec
Mandel United 1-0 RC Harlebeke
Zat 12 jan
Sint-Eloois-Winkel Sport 5-0 Tempo Overijse
Zon 13 jan
Eppegem 2-0 Dikkelvenne
Olympia Wijgmaal 2-1 RC Gent
Westhoek 0-3 Olsa Brakel
KSK Ronse 0-3 K. Londerzeel SK.
Sparta Petegem 3-1 SCT Menen
FC Gullegem 2-2 Diegem Sport