SK Londerzeel       VK Westhoek    Voorbereiding

KLSK - KFC DUFFEL
SK Londerzeel KFC Duffel

SK schiet met scherp

Dirigent Jules Vits en zijn orkest hebben er een aangename pot voetbal van gemaakt, resulterend in de grootste zege van dit seizoen. Duffel werd simpelweg weggetikt en ging met 5-0 tegen het canvas.

Nochtans was de eerste kans voor de bezoekers: kapitein Spreutels kon trappen, maar Sulmon had een knappe parade in petto. SK nam onmiddellijk over en een knap aangesneden vrijschop van Lkoutbi verdween in de verste hoek binnen (1-0). Mariën teste de knuisten van doelman Sulmon maar dan was het moment daar voor Vits om de smoking aan te trekken. Hij werd diepgestuurd, omspeelde zijn laatste tegenstander en rondde beheerst af (2-0). Rijmenams trapte de 3-0 nipt over de lat. Rond het halfuur had Marin de aansluitingstreffer aan de voet maar Snoeys sprong zijn doelman bij. Hofman redde een pegel van Vits maar SK ging toch met een comfortabele voorsprong de rust in. Vits schilderde een voorzet op het hoofd van Van Eyk en 3-0. Voor Sander zijn 14 (!) goal van het seizoen.

Bij het begin van de 2de helft ging SK op zoek naar meer en een vrijschop van Vits werd door Snoeys snoei(s)hard tegen de lat gebuffeld. De bezoekers probeerden wel iets tegen te doen maar hadden hun dag niet. Van den Buijs vond niemand om zijn voorzet binnen te trappen. Van Eyk vlamde naast en Van den Buijs kopte naast. Vits bekroonde zijn prachtprestatie met een enig mooie 4-0 en Van Eyk bood Rijmenams de 5-0 aan. Jules Vits kreeg in het slot van de wedstrijd zijn verdiende applausvervanging.

6' Lkoutbi (1-0)
17' Vits (2-0)
39' Van Eyk (3-0)
78' Vits (4-0)
81' Rijmenams (5-0)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Snoeys, Degroodt, Vangrunderbeek, Stoclet (84' Cloetens), Rijmenams, Dellevoet, Vits (79' De Boeck), Van Eyk en Lkoutbi (71' Luyckx)

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn