Seizoen 2022 - 2023

R CAPPELLEN FC - KLSK
Cappellen SK Londerzeel

Wedstrijd verdiende geen winnaar

SK Londerzeel is er niet in geslaagd om een vervolg te breien aan de knappe prestatie van vorige zondag tegen Duffel. Na een weinig opwindende partij bleef de brilscore op het bord. Vooral de thuisploeg schiet hier weinig mee op, in het kader van operatie redding.

Na een minuut stilte en een verdiend applaus voor de onlangs overleden ere-voorzitter Jos Van Wellen, dacht iedereen dat de wedstrijd kon beginnen maar het draaide iets anders uit. De eerste lentezon kon de acteurs niet verleiden tot sprankelend voetbal. Weinig kansen voor de pause. Rijmenams trapte een voorzet van Vits onbesuisd over en aan de overzijde waren noch Van den Heuvel, noch Kil weinig geispireerd in de afwerking. Met de rust in zicht had Van den Heuvel de kans op de openingstreffer maar besloot naast en zag Lenaerts zijn bal van de lijn gehaald door Stoclet. Rust 0-0

Trainer Van den Steen wisselde bij de rust de bleke Lkoutbi voor Luyckx. Het spelbeeld bleef hetzelfde. Weinig inspiratie om er een aangename pot voetbal van te maken. Ietsje meer kansen, dat wel. Zo kwam de thuisploeg heel goed weg, toen Van Eyk mocht voorzet en Luyckx maar voor het binnenglijden had. De bal caprioleerde over de Londerzeelse invaller. Lenaerts kopte nipt naast en Sulmon had een glansparade in huis op een vrijschop van Kil. Op het uur alarmfase rood voor het SK doel: Matthysen zette Vandebroek op weg naar een makkelijk doelpunt, maar die besloot zwak naast. Vits, Van Eyk en Luyckx hadden nog kansen maar de 0-0 bleef op het bord.

Vits (1), Snoeys (3)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Snoeys, Degroodt, Vangrunderbeek, Stoclet, Rijmenams, Vits (85' De Boeck), Dellevoet, Lkoutbi (46' Luyckx), Van Eyk

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be