SK Londerzeel       Bocholter    Competitie

KLSK - KVK TIENEN
SK Londerzeel KVK Tienen

Doelpuntenloze wedstrijd

Eén vat per gemaakt doelpunt van SK: dat was de belofte van het intitiatief "SK verenigt", waarbij tevens gratis inkom werd verleend aan alle leden van de Londerzeelse verenigingen. De supporters bleven jammer genoeg op hun ... dorst zitten, want na 90 minuten voetbal bleef de brilscore op het bord. Een resultaat waarmee vooral Tienen, in acuut degradatievoetbal, op zijn honger blijft en weinig mee opschiet, gezien de resultaten van de andere ploegen in de kelder van het klassement.

SK bleef dus net als vorige week steken op een 0-0, maar het had toch, vooral in de 2de helft, de kansen om het af te maken.

De doelkansen waren in het eerste halfuur echter voor de bezoekers. Haroun dreigde op hoekschop en Candel kopte naast. Sander Van Eyk sprong zijn doelman nog eens bij op alweer een gevaarlijke hoekschop van Haroun. Ruim over het halfuur stak SK de neus aan het bekende venster: Van Eyk trapte op doelman Hannes. Diouck en Rosseels troffen de knuisten van doelman Sulmon maar dé grootste kans was voor SK toen Luyckx teruglegde op Van Eyk en Sander naast trapte, een kans die hij niet vaak mist. Rust 0-0

SK in de 2de helft met de wind in de rug. Lkoutbi dreigde op vrijschop en de mee opgerukte Vangrunderbeek trof het zijnet. Hannes, die een goede partij speelde, duwde schoten van Lkoutbi en Vits over. Iets over halfweg de 2de helft werden de bezoekers herleid tot zijn tienen, na een tweede gele kaart voor Diouck. Hannes redde nog een poging van De Boeck en in blessuretijd gleed Rijmenams weg toen hij de rebound wou binnenduwen.

Geen goals dus in het Vlaams-Brabantse duel met gelukkig toch nog wat gratis bier na de wedstrijd ....

Rijmenams (3)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Degroodt, Vangrunderbeek, Stoclet, Rijmenams, Luyckx, Vits, Lkoutbi (77' De Boeck), Van Eyk.

Zaterdag 12 oktober
Bocholter 3-0 KVK Tienen
ASV Geel 2-0 Spouwen-Mopertingen
SP. Hasselt 2-1 K. Londerzeel SK.
Zondag 13 oktober
Olympia Wijgmaal 2-1 Berchem Sport