SK Londerzeel       Eppegem    Competitie

9 december 2018

KLSK - KVC SINT ELOOIS WINKEL SPORT
SK Londerzeel Sint-Eloois-Winkel Sport

Eerste punt voor beide ploegen

De beide ploegen hebben de 0 in het klassement uitgewist en mekaar in een aangename wedstrijd in evenwicht gehouden. Sander Van Eyk en Aaron Vandendriessche scoorden elke 2 goals.

Bij de thuisploeg geen Nik Vangrunderbeek. De linksachter viel vorige week op Sint-Niklaas gekwetst uit en is een drietal weken onbeschikbaar. Zijn vervanger in het team was Cloetens.

De eerste kans was voor de West-Vlamingen maar Sulmon redde de kopbal van Velghe. Bij de eerste mogelijkheid aan de overzijde was het wél raak. Deflem bediende Van Eyk en Dhoest was geklopt (1-0). Lang kon SK niet genieten van zijn voorsprong want een knappe vrijschop van Vanfleteren zette de bordjes weer in evenwicht (1-1). Sulmon zou nog een paar keer redder in nood zijn op mogelijkheden van Lutun, Tamsin en Yde en ook aan de overkant deed Dhoest zijn duit in het zakje met een redding op een poging van Deflem. Rust 1-1

De 2de helft was nog niet lang bezig als Hillewaere en voorzet van Van den Broeck met de hand beroerde en de bal op de stip ging. Van Eyk zette feilloos om (2-1). Winkel had wat meeval als Verlinden zijn kopbal via Dhoest op de lat zag belanden. Yde kopte naast en een doelpunt van Hillewaere werd voor buitenspel afgekeurd. Toch was het opnieuw die dekselse Vanfleteren die, met een verre vrijschop, doelman Sulmon te grazen nam (2-2). Vandendriessche had de 2-3 aan de voet maar zijn schot ging nipt voorlangs. De kans van de 2de helft was echter voor Van Eyk die in de slotminuut de winninggoal aan de voet had, maar een trap van Mahau over de lat devieerde.

20' Van Eyk (1-0)
21' Vanfleteren (1-1)
51' Van Eyk (2-1) op strafschop
73 ' Vanfleteren (2-2)

Stoclet (1), Van Eyk (1), Van den Broeck (1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Degroodt, Cloetens, Stoclet, Rijmenams, Verlinden (87' De Boeck), Lkoutbi (46' Serrou), Van Eyk, Deflem (78' Mahau).

Zat 8 dec
RC Gent 2-1 KSK Ronse