ASV Geel       SK Londerzeel    Competitie

17 november 2019

KVK WESTHOEK - KLSK
KVK Westhoek SK Londerzeel

SK hakt Westhoek in de pan

Het mooie Ieper was het decor voor een schitterende voetbalavond voor de Londerzeelse voetbalfamilie. Een stevige trip dat wel maar ... de afwezigen hadden deze keer ongelijk. Na de wedstrijd leek het wel dat met "Eska" de mannelijke variant van "Irma" was gepasseerd in het Crackstadion. SK kneep de katjes in het donker en de 0-7 gaf een precies beeld weer van de waardeverhoudingen tussen beide ploegen. Laten we met zijn allen hopen dat de trein nu goed en wel vertrokken is.

Tim Scheers bracht Reda Serrou in het elftal in de plaats van Lkoutbi. Didier Cabumi zat voor het eerst in de selectie waardoor Ben De Boeck een volledige wedstrijd kon spelen (en 4x scoren!) in de beloftenwedstrijd. SK startte met de volle focus en drukte de thuisploeg terug op eigen speelhelft. Dat leverde al vrij snel resultaat op wanneer Rijmenams een vrije schop voorbij doelman Dumesnil kon werken (0-1). De thuisploeg reageerde met pogingen van Misiatu en Deloof. SK sloeg echter meteen ongenadig toe. Serrou lanceerde , die trapte eerst op doelman Dumesnil en in de herneming op de lat. Sander Van Eyk trapte de teruggekaatste bal tegen de netten (0-2). De 0-3 hing in de lucht maar Van Eyk kopte de voorzet van Deflem over de lat. Mitsiatu kopte nog over de lat en Loisel en Sahuke vonden een attente doelman Sulmon op hun weg. Bij een snelle uitbraak van SK redde Dumesnil het schot van Van Eyk met de vingertoppen maar in een gelijkaardige fase daarna was hij wel geklopt. Deflem werd diepgestuurd, kapte zijn man uit en trapte dan enig mooi met links in de verste hoek (0-3). De koers was meteen gelopen.

Westhoek trainer Van den Heede wisselde bij de rust liefst drie pionnen, maar het bracht geen zoden meer aan de dijk. De bezoekers dikteerden de wet en konden hun voorsprong nog verder uitdiepen. Van Eyk en Verlinden scoorden binnen een tijdsbestek van drie minuten zodat de forfaitscore op het bord stond. Trainer Scheers bracht dan Mahau, Cabumi en Lkoutbi in. Mahau en opnieuw Van Eyk dreven verder op naar 0-7. Sander zit, dankzij zijn 3 goals, nu al aan 5 competitietreffers. Het slotakkoord was voor Van Damme die zich domweg een tweede gele kaart op de hals haalde.

9' Rijmenams (0-1)
20' Van Eyk (0-2)
40' Deflem (0-3)
59' Van Eyk (0-4)
62' Verlinden (0-5)
83' Mahau (0-6)
86' Van Eyk (0-7)

Cloetens (1), Rijmenams (1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Cloetens, Degroodt, Stoclet, Verlinden, Rijmenams (78' Lkoutbi), Deflem (70' Mahau), Serrou (75' Cabumi), Van Eyk

zaterdag, 16 november 2019
RC Hades Kiewit Hasselt A 4-0 Spouwen-Mopertingen
zondag, 17 november 2019
K.Olympia SC.Wijgmaal A 0-0 S.K. Pepingen-Halle A
K.Bocholter VV. A 2-0 R.Cappellen FC.
K.VV.Vosselaar 0-2 Hoogstraten VV.
K.Londerzeel SK. 2-2 K.FC.Duffel A
K.Berchem Sport 2004 A 0-1 SC.Eendracht Aalst