Seizoen 2022 - 2023

KLSK - FC GULLEGEM
SK Londerzeel FC Gullegem

Geen zes op zes voor SK

SK is er voor de tweede maal op rij niet in geslaagd om de punten thuis te houden. Na het gelijke spel tegen Winkel Sport, bleken nu de buren van Winkel, Gullegem te sterk. Net als vorig seizoen tegen Rupel-Boom, verloor SK nu ook weer op kermisday met 1-2. SK blijft achter met een 4 op 12 en dus een gemiste start.

De bezoekers begonnen verschroeiend en in het eerste kwart van de match hadden de bezoekers al enkele stevige waarschuwingen voor de thuisploeg langs Simoens, Ntambue en Amini. Sulmon, Degroodt en Dellevoet voorkwamen verder onheil. Verlinden en Deflem zorgden voor kleine kansjes voor de thuisploeg. Toch kwam SK op voorsprong toen Degroodt via doelman Vanderbeken tegen de lat kopte en Van Eyk de rebound binnentrapte (1-0), meteen de ruststand.

SK probeerde na de koffie de voorsprong te verdubbelen maar Deflem en de ingevallen Mahau kenden geen succes. Toch had SK dé kans op de 2-0 maar Van Eyk kopte de loepzuivere voorzet van Mahau naast de paal. Bij het ingaan van het laatste kwart wedstrijd sloegen de bezoekers toe. Cloetens liet zomaar Simoens uit zijn rug weglopen en de bezoekende aanvaller trapte onder Sulmon binnen (1-1). Het kon nog erger want bij balverlies van Verlinden trapte De Boever, vanop afstand, heerlijk in de verste hoek binnen (1-2). Van een koude douche op een nazomerdag gesproken. In blessuretijd scoorde De Boever nog bijna zijn tweede van de middag, maar de paal stond in de weg.

38' Van Eyk (1-0)
67' Simoens (1-1)
81' De boever (1-2)

Stoclet (2), Rijmenams (2), Mahau (1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Degroodt, Cloetens (86' Nwadikwa), Verlinden, Stoclet, Serrou (56' Mahau), Rijmenams, Deflem (77' De Boeck), Van Eyk.

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be