Seizoen 2022 - 2023

SK PEPINGEN HALLE - KLSK
SK Pepingen-Halle SK Londerzeel

Troosteloze brilscore

SK is er niet in geslaagd om de volle buit mee te brengen uit Halle. De vertoning in het karig gevulde Lamme Guichestadion leek bij wijlen meer op een treurmars. Een partij om zeer snel te vergeten.

De thuisploeg kreeg geen enkele voldragen aanval in mekaar gebokst, laat staan dat ze voor doelgevaar konden zorgen. En SK ... dat had al het goede van vorige week blijkbaar thuis gelaten. Opluchting alom voor beide ploegen aan het einde van de rit: ze konden elk nog een punt toevoegen aan hun schamele totaal.

Toch domineerde SK de volledige wedstrijd en voetbalde wel enkele wenkende kansen bij mekaar, maar de afwerking liet deze keer te wensen over. Deflem trapte een goede kans over doel en Mahau, bijzonder bedrijvig, zag een vrijschop via een thuisspeler in hoekschop verdwijnen. Van Eyk vond geen verlengstuk voor zijn lage voorzet. Net voor het halfuur kon SK dan het laken naar zich toetrekken. Vangrunderbeek ging in een duel met doelman Deweerdt tegen de grond en de ref wees naar de stip. Van Eyk trapte de elfmeter in de handen van de doelman. Enkele minuten later kreeg SK een tweede strafschop maar ook deze keer kon Van Eyk niet scoren en zag zijn strafschop via de buitenkant van de paal naast verdwijnen.

De laatste kans voor de koffie was voor Lkoutbi maar Deweerdt ging goed plat. Rust 0-0

Wie dacht het wel goed kwam met SK na de rust, kwam bedrogen uit. Kansen waren er nog nauwelijks en voor de thuisploeg predikte Yassin Badi (ex SK) in de woestijn. Een kans viel toch nog het noteren waard en was voor van Van Eyk maar Sander zag zijn goede kopbal gered door Deweerdt.

Na de wedstrijd is het duidelijk dat dit Pepingen-Halle het bijzonder moeilijk zal hebben om zich in 2de amateur te handhaven en voor SK is er volgende week de herkansing tegen opnieuw een rode lantaarn, KM Torhout. Maar iedereen beseft dat het véél en véél beter zal moeten.

Lkoutbi (3)

Ploeg: De Vriendt, Van den Broeck, Dellevoet, Nwadikwa, Vangrunderbeek, Stoclet, Rijmenams, Lkoutbi, Delfem (70' Serrou), Van Eyk en Mahau

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be