SK Londerzeel       Diegem Sport   Competitie

KLSK - K RUPEL BOOM FC
SK Londerzeel Rupel Boom

Invaller Jonas Laureys beslist de wedstrijd

SK is er niet in geslaagd om Rupel-Boom punten afhandig te maken. De Steenbakkers haalden het in extremis door een gouden zet van trainer Spaenhoven.

Het eerste halfuur was volledig voor de bezoekers en het was dan ook verrassend dat er op dat moment nog geen goals op het bord stonden. Daar was één persoon verantwoordelijk voor: doelman De Vriendt. Met enkele cruciale reddingen hield hij Boom van één of meerdere goals. Zo hield hij Nkomb en Adesanya van een doelpunt. De Paepe trapte over en Van den Driessche besloot voorlangs. Al Rupel-Boom wat de klok sloeg. Zoals vaak in een match valt het doelpunt dan aan de overzijde en dat gebeurde ook. Vangrunderbeek zette zich door op de achterlijn en vond Sander Van Eyk als aanspeelpunt. De Londerzeelse goalgetter zette de 1-0 op het bord. De bezoekers waren niet van hun melk en sloegen meteen terug via een vrijschop van Hens. Zijn dwarrelbar ging voorbij aan doelman De Vriendt (1-1). Toch had Mahau dé kans op de 2-1 maar hij trapte pardoes op doelman Snyders. Op slag van rust verloor SK Cedric Dellevoet met een neusbreuk. Ilias Cloetens was zijn vervanger.

Na de rust herstelde SK het evenwicht en opnieuw had Mahau de kans op de 2-1, maar De Paepe trapte zijn bal van de lijn. Adensanya en Hens haalden opnieuw het beste van doelman De Vriendt naar boven. Put zag zijn schot afwijken in hoekschop en Adesanya trapte over. Aan de overzijde besloot Deflem op doelman Snyders. Halfweg de 2de helft was het opnieuw alle hens aan dek voor SK. Lennert Hens haalde de trekker over en trapte in de kruising (1-2). Bikkelharde duels volgden en werden dan ook bestraft met enkele kaarten. De poppen gingen aan het dansen na een slag van Adesanya aan Rijmenams. De bezoekende spits mocht meteen de kraan van het warm water gaan openzetten. SK rook dat er wat inzat en benutte zijn numerieke meerderheid. Rijmenams trapte een doorgekopte bal tegen de netten (2-2). Toch zorgde twijfel in de Londerzeelse verdediging voor een derde tegendoelpunt. Laureys zorgde voor de 2-3. Een nieuwe kans van Mahau werd in de slotminuut opnieuw van de lijn gehaald door Van den Driessche.

37' Van Eyk (1-0)
39' en 66' Hens (1-1) en (1-2)
78' Rijmenams (2-2)
82' Laureys (2-3)