SK Londerzeel       Eendracht Aalst   Competitie

KVC Houtvenne       SK Londerzeel   Competitie
- 2  23 oktober 2021

Sterke collectieve prestatie loont

Net als in de heenwedstrijd (2-2) is ook de terugwedstrijd geëindigd op een gelijkspel. Een opsteker alvast voor onze rood-blauwen, na een sterke collectieve prestatie. Hiermee kan SK verder met het oog op het vervolg van de competitie, die pas halfweg is.

Thuisdoelman Sven Dhoest was meteen goed opgewarmd want hij diende, terwijl de klok nog geen 120 seconden had getikt, al meteen een reuzesave boven te halen op een poging van Thomas Verlinden (in de basis voor de geschorste Deflem). Nog voor het kwartier diende de thuisploeg verder met zijn tienen. Obin schoffelde de doorgebroken Mahau tegen de graszoden en mocht meteen de warmte van de douches opzoeken. In de daaropvolgende vrijschop diende Dhoest alweer de meubelen te redden. De thuisploeg herstelde het evenwicht maar veel gevaar had onze verdediging niet te vrezen. Een vrijschop van Vanfleteren - in de heenwedstrijd nog goed voor 2 goals - ging over. Het openingsdoelpunt viel op slag van rust en uit de lucht, maar het was er wel een met een gouden randje. Van den Driessche vlamde pardoes in de winkelhaak. (1-0) maar licht gevleid voor de thuisploeg.

Bij het begin van de 2de helft leek de "malchance" weer toe te slagen bij SK. Een pegel van Sander Van Eyk spatte uiteen op de paal. Winkel ging op zoek naar het geruststellende tweede doelpunt maar De Vriendt werd zelden op de proef gesteld. De verdediging hield goed stand en Cloetens was het "ruimerke" met dienst ("Ili" deed dat trouwens met brio). Een tiental minuten voor affluiten kwam SK dan toch langszij en oververdiend. Nwadikwa zwiepte voor, Van Eyk kopte terug en Mahau duwde tegen de netten (1-1). SK besefte dat er meer in zat en ging op zoek naar de winninggoal. De opening vinden zat er echter niet meer in.

42' Van den Driessche (1-0)
79' Mahau (1-1)

Degroodt (3)

Ploeg: De Vriendt, Van den Broeck, Nwadikwa, Degroodt, Cloetens, Stoclet, Rijmenams, Verlinden (60' Serrou), Mahau (86' De Boeck), Van Eyk, Vangrunderbeek (72' Lkoutbi).

KVC SINT ELOOIS WINKEL SPORT - KLSK
Sint-Eloois-Winkel Sport SK Londerzeel

2 Hoogstraten V.V. 19
3 K. Olympia S.C. Wijgmaal 14
5 S.C. Eendracht Aalst 13
14 K. Berchem Sport 2004 6
15 K.V.C. Houtvenne 5

Zaterdag, 23 Oktober 2021
Sp.Hasselt0 - 2K.Bocholter Vv.
Ksk.Tongeren2 - 0S.K. Pepingen-Halle
Sc.City Pirates Antwerpen2 - 0K.Berchem Sport 2004
K.Vc.Houtvenne1 - 2K.Londerzeel Sk.
Zondag, 24 Oktober 2021
Belisia Bilzen Sv0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Sc.Eendracht Aalst0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Olympia Sc.Wijgmaal2 - 1R.Cappellen Fc.
K.Diegem Sport2 - 2Rc Hades Kiewit Hasselt

pers-ticketing@sklonderzeel.be