SK Londerzeel       Bocholter    Competitie

12 oktober 2019

KLSK - KSK RONSE
SK Londerzeel KSK Ronse

SK verzuimt de kansen af te maken

De beide rood-blauwe SK's hebben mekaar in evenwicht gehouden met een brilscore als logisch gevolg. Toch had de thuisploeg zeker de kansen om het laken naar zich toe te trekken, maar de afwerkers van dienst lieten het afweten.

De thuisploeg zocht meteen het bezoekende doel op, maar Mahau zag zijn schot afgeblokt. De daaropvolgende hoekschop werd door Deflem tegen de buitenkant van de staander getrapt. Wanneer Dellevoet met een diepe bal Deflem kon lanceren, leek het openingsdoelpunt in de maak maar doelman Baas kon er nog net met de hand bij. De bezoekers combineerden bij wijlen goed, maar voor echt gevaar zorgen leek er niet echt bij. Langlet werkte weg net voor de aanstormende Van Eyk en opnieuw Deflem had dé kans op de 1-0, maar hij besloot naast de paal. Thuisdoelman De Vriendt kwam één keer in actie en het was nodig. Hij haalde een vrijschop van Bouckaert vanonder de dwarsligger. Rust 0-0

De tweede helft begon zoals de eerste en Mahau zag zijn schot afgeblokt. Pieters kopte een bal bovenop de lat. Van Eyk werd afgeblokt door Boeckaert. Mahau zag zijn poging gered door Baas en wanneer Van Eyk een doelpunt op een schoteltje aanbood aan Mahau, miste de rechterwinger onbegrijpelijk. Mahau had blijkbaar zijn dagje niet in de afwerking, want even later deed hij hetzelfde op een doorsteekpass van Verlinden. Cloetens trapte nog in de vlucht naast de verste paal. In blessuretijd kreeg de thuisploeg nog bijna een ijkoude douche, maar 3 spelers van Ronse, Youlla incluis, liepen voorbij aan de perfecte voorzet.

Onze rood-blauwen blijven door deze puntendeling ongeslagen in 2018. Volgende zondag volgt de trip naar het Forestierstadion van Harelbeke.

geen

geen

Ploeg: De Vriendt, Cloetens, Nwadikwa, Dellevoet, Vangrunderbeek, Degroodt, Rijmenams, Deflem (70' De Boeck), Mahau, Verlinden, Van Eyk.

Zaterdag 12 oktober
Bocholter 3-0 KVK Tienen
ASV Geel 2-0 Spouwen-Mopertingen
SP. Hasselt 2-1 K. Londerzeel SK.
Zondag 13 oktober
Olympia Wijgmaal 2-1 Berchem Sport