SK Londerzeel       Eendracht Aalst   Competitie

- 2  23 oktober 2021

KLSK - KFC MANDEL UNITED
SK Londerzeel KFC Mandel United

Makkelijke zege voor de bezoekers

De West-Vlaamse fusieploeg heeft het makkelijk gehaald van een ondermaats SK en heeft daarmee de 0-1 nederlaag uit de heenronde uitgewist. Het werd geen hoogstaande partij en echte doelkansen waren er nauwelijks.

Beyens die Sulmon (vervanger voor de zieke De Vriendt) aan het werk zette en Mahau die over besloot, waren de enige doelpogingen in het openingshalfuur. Daarna sloegen de bezoekers twee maal toe in amper vijf minuten, genoeg om de wedstrijd lam te leggen. Opbrouck duwde aan de tweede paal binnen en een volledig vrijstaande Seignez buffelde een voorzet van Lorthois binnen. SK stelde daar weinig op niks tegenover. Deflem zag een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en Clyncke trapte naast. Rust 0-2

Trainer Scheers greep tijdens de rust in en liet de Verlinden en Rijmenams in de kleedkamer. De Boeck en Cloetens kwamen in het team. SK kon dreigen via een vrijschop van Van Eyk en een kopbal van Degroodt die over ging. Aan de overzijde trapte Seignez naast. De beste kans uit de 2de helft was voor de ingevallen Geryl die oog in oog kwam te staan met Sulmon maar het Londerzeelse sluitstuk kwam als winnaar uit de bus.

Twee nederlagen op rij dus voor SK tegen evenveel West-Vlaamse ploegen. Volgend weekend wacht de derby tegen de Scheepsbouwers van Temse.

31' Opbrouck (0-1)
35' Seignez (0-2)

Degroodt (1), Dellevoet (1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Nwadikwa, Degroodt, Vangrunderbeek, Verlinden (46' Cloetens), Rijmenams (46' De Boeck), Van Eyk, Deflem, Mahau (77' Abdul)

2 Hoogstraten V.V. 19
3 K. Olympia S.C. Wijgmaal 14
5 S.C. Eendracht Aalst 13
14 K. Berchem Sport 2004 6
15 K.V.C. Houtvenne 5

Zaterdag, 23 Oktober 2021
Sp.Hasselt0 - 2K.Bocholter Vv.
Ksk.Tongeren2 - 0S.K. Pepingen-Halle
Sc.City Pirates Antwerpen2 - 0K.Berchem Sport 2004
K.Vc.Houtvenne1 - 2K.Londerzeel Sk.
Zondag, 24 Oktober 2021
Belisia Bilzen Sv0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Sc.Eendracht Aalst0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Olympia Sc.Wijgmaal2 - 1R.Cappellen Fc.
K.Diegem Sport2 - 2Rc Hades Kiewit Hasselt

pers-ticketing@sklonderzeel.be