SK Londerzeel       Lille United   Competitie

2 - 2  26 november 2022

KLSK - KFC MANDEL UNITED
SK Londerzeel KFC Mandel United

Makkelijke zege voor de bezoekers

De West-Vlaamse fusieploeg heeft het makkelijk gehaald van een ondermaats SK en heeft daarmee de 0-1 nederlaag uit de heenronde uitgewist. Het werd geen hoogstaande partij en echte doelkansen waren er nauwelijks.

Beyens die Sulmon (vervanger voor de zieke De Vriendt) aan het werk zette en Mahau die over besloot, waren de enige doelpogingen in het openingshalfuur. Daarna sloegen de bezoekers twee maal toe in amper vijf minuten, genoeg om de wedstrijd lam te leggen. Opbrouck duwde aan de tweede paal binnen en een volledig vrijstaande Seignez buffelde een voorzet van Lorthois binnen. SK stelde daar weinig op niks tegenover. Deflem zag een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel en Clyncke trapte naast. Rust 0-2

Trainer Scheers greep tijdens de rust in en liet de Verlinden en Rijmenams in de kleedkamer. De Boeck en Cloetens kwamen in het team. SK kon dreigen via een vrijschop van Van Eyk en een kopbal van Degroodt die over ging. Aan de overzijde trapte Seignez naast. De beste kans uit de 2de helft was voor de ingevallen Geryl die oog in oog kwam te staan met Sulmon maar het Londerzeelse sluitstuk kwam als winnaar uit de bus.

Twee nederlagen op rij dus voor SK tegen evenveel West-Vlaamse ploegen. Volgend weekend wacht de derby tegen de Scheepsbouwers van Temse.

31' Opbrouck (0-1)
35' Seignez (0-2)

Degroodt (1), Dellevoet (1)

Ploeg: Sulmon, Van den Broeck, Dellevoet, Nwadikwa, Degroodt, Vangrunderbeek, Verlinden (46' Cloetens), Rijmenams (46' De Boeck), Van Eyk, Deflem, Mahau (77' Abdul)

6 Yellow Red K.V. Mechelen B 21
7 K.R.C. Mechelen 19
11 Vc Lille United 16
12 K. Berchem Sport 2004 15
15 Kfc Turnhout 14
16 Fc Lebbeke 13
17 Beerschot V.A. B 9

Zaterdag, 26 November 2022
Sk.Pepingen-Halle2 - 2K.Diegem Sport
Jong Kv Mechelen B2 - 4R. Cappellen Fc
Kfc Turnhout1 - 2Rc Hades Kiewit
K Beerschot Va U23 B0 - 2Belisia Bilzen Sv
Sp. Hasselt2 - 2Ksk.Londerzeel
K. Berchem Sp. 20040 - 0Bocholter V.V.
Kvc Lille United2 - 2Sc City Pirates Antwerpen
Fc Lebbeke1 - 1K.Rc Mechelen