SK Londerzeel       Spouwen-Mopertingen    Competitie

24 augustus 2019

KLSK - KSV TEMSE
SK Londerzeel KSV Temse

SK sleept zich naar het einde

SK is er in zijn tweede opeenvolgende thuiswedstrijd niet in geslaagd om punten thuis te houden. Een niet eens zo imponerend Temse ging met een driepunter aan de haal. Vermits de directe achtervolgers Halle-Pepingen en Torhout nu ook punten beginnen sprokkelen, kan SK nog niet op zijn lauweren ruste en zijn nog enkele punten broodnodig om barrages te vermijden.

Naast de zieke afwezigen Cloetens en Van den Broeck, zag coach Tim Scheers ook al vrij snel Vangrunderbeek (aangetrapt door Kil) gekwetst uitvallen. Deflem kwam in het team op een voor hem vrij ongewone positie. Kudimbana en Van Eyk waren de eerste acteurs die een kans bij mekaar kregen, maar ze misten beiden. Doelman De Vriendt redden een vrijschop van Martin en aan de overzijde zag Van Eyk een kopbal van de lijn geborsteld. Even voor rust verzilverde de vrijstaande Kudimbana dan toch en trapte snoeihard tegen de netten (0-1).

Al snel na de herneming leek de partij in zijn definitieve plooi te liggen. Van Cauwenberg borstelde heerlijk buiten het bereik van De Vriendt tegen de netten (0-2). SK leek het spoor van de weerbaarheid bijster te zijn. De Vriendt hield Christiaens met een voetveeg van een derde doelpunt. Toch vond Mahau het hoofd van Deflem en de aansluitingstreffer was een feit. De Vriendt redde nog een vrijschop van Kil en op aangeven van de ingevallen Van den Bossche kopte Deflem over. Dé grootste kans viel op slag van het eindsignaal, maar Deloose haalde de geplaatste kopslag van Van Eyk met een reuzesave uit de hoek.

41' Kudimbana (0-1)
51' Van Cauwenberg (0-2)
65' Deflem (1-2)

Ploeg: De Vriendt, Degroodt, Nwadikwa, Dellevoet, Vangrunderbeek (9' Deflem), Verlinden, Rijmenams, Lkoutbi, Mahau (73' Van den Bossche), Van Eyk, De Boeck.

Zaterdag 31 augustus
SP.Hasselt 20:00 K.VV.Vosselaar
Zondag 1 september
K.Londerzeel SK. 15:00 Spouwen-Mopertingen
R.Cappellen FC. 15:00 K.FC.Duffel
K.VK.Tienen 15:00 K.Diegem Sport
S.K. Pepingen-Halle 15:00 A.S.V.Geel
K.Olympia SC.Wijgmaal 15:00 SC.Eendracht Aalst
K.Bocholter VV. 15:00 Hoogstraten VV.
K.Berchem Sport 2004 15:00 RC Hades Kiewit Hasselt

PlaatsClubnaam Ptn